Yani @xBUGRAx daha iyi bilir ama kiminle konular olmuyor pek. Bir Vatan Şaşmaz'ın olayına denk gelmiştim.Ben bir ara açtığımda KO'daki Ayça vardı, annesini arıyordu?
Ara sıra oluyor demek ki, kalsın şimdilik.Yani @xBUGRAx daha iyi bilir ama kiminle konular olmuyor pek. Bir Vatan Şaşmaz'ın olayına denk gelmiştim.
@Forumdash ve @sokak sanati vardı o tayfadan galiba, başka kim vardı da sohbet edeceğiz?
Bu arada Esra Erol'la başladı.
Ben de iş sebebiyle uğrayamam artık ama izdivaç olaydı netten bakardım bazı sahnelerine. Zuhal'ım belki D'de yaparSabah programlarına pek hakim değilim. Bu sezon olamam buralarda.
İzleyemedim. Seda işini bilir de kanalın başını yakacak bence resmen pimi çekilmemiş bomba, Seda Sayan Show'da olanları hatırlıyor musun 4 günde 4 farklı skandal olmuştu.Seda milleti nasıl gaza getiriyor. Seri katil aramızda kadınlar pazardan dönerken tenhada yürümeyin diye bağırdı. @mrt-06
İzleyemedim. Seda işini bilir de kanalın başını yakacak bence resmen pimi çekilmemiş bomba, Seda Sayan Show'da olanları hatırlıyor musun 4 günde 4 farklı skandal olmuştu.
Orda haklıydı tabii ki, @yatutarsa sen de hatırlarsın Seda Niran'a nasıl haddini bildirmişti Gülşen'e laf atınca.Niran Ünsal'la kavga etmişlerdi Seda haklıydı ama o olayda.
Orda haklıydı tabii ki, @yatutarsa sen de hatırlarsın Seda Niran'a nasıl haddini bildirmişti Gülşen'e laf atınca.
Birde katili çıkarıp alkışlatmıştı.
Yine yılan gibi soktun.Flash TV'den konuk transfer edersen öyle olur.