vay be ben o zamanlar daha bebektim nasil o yasinda öğrendin3,5 yaşında
Allah vergisi televizyondaki gazetedeki yazılara bakmayı seviyomuşum galiba oradan öğrenmişimvay be ben o zamanlar daha bebektim nasil o yasinda öğrendin
ne guzel keske bnde oyle ogrenseydimAllah vergisi televizyondaki gazetedeki yazılara bakmayı seviyomuşum galiba oradan öğrenmişim
6 yaşlarımda öğrenmişim ben ilk okula başlamadan zaten çok meraklıymışım ben okula gitmeye elimden kalem defter düşürmüyormusum 1.sınıfta oyüzden ilk okuma yazmayı çözen bendim sınıfta 🙂
🙂
ama yazım braz kötü yazı düzenimde kötü hocalar 5 puan kırıyordu sürekli sınav kağıtlarımdan
cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydihepiniz boylemiydiniz ya bi benmi okulda ogrendim
o yazidan puan kiranlaei hic sevmiyorum ben
kacinci sinifta ?cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydi
sormaa yaa 100 alamıyordum vlla 95 veriyordu hocalar sinir oluyordum 🙂
🙂
akşamdan sabaha akdar çalısıyorum full sınav yapıyorum yazı düzeninden 95 veriyorlar bir hocayla tartışmıştım hatta sınıfta 🙂
🙂
orta okulda lisede hep puanımı kıran hocalar çıkıyordu karşıma benim gibi bir çok arkadaşın puanını kıranlarda vardı tuhaf hocalar iştee 🙂kacinci sinifta ?
Allah'tan liselerde boyle bisey yok
bnm orta okulda kirarlardi kompozisyondan ama Allahtan lisede oyle bi durumla karsilasmadimorta okulda lisede hep puanımı kıran hocalar çıkıyordu karşıma benim gibi bir çok arkadaşın puanını kıranlarda vardı tuhaf hocalar iştee 🙂
🙂
lisede karşılaştım ben çokk öyle yapanalr vardı 🙂bnm orta okulda kirarlardi kompozisyondan ama Allahtan lisede oyle bi durumla karsilasmadim
kotuymus o zamanlisede karşılaştım ben çokk öyle yapanalr vardı 🙂
🙂
web tasarım okumak çok zordu cidden tam 2 sayfa elle kod yazıyorduk yaaakotuymus o zaman
web tasarim lisesimi var 😱web tasarım okumak çok zordu cidden tam 2 sayfa elle kod yazıyorduk yaaa
okadar kodu ezberlemek işkence gibi birşey birde sadece virgülü koymayı unuttuğum için
program çalışmıyordu
cnm ben lisede web tasarım okudumweb tasarim lisesimi var 😱