Okuma Yazmayı Ne Zaman Söktünüz?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
Sorumuz cok basit okuma yazmayi ne zaman söktünüz ?
Ben 1. Sinifin yariyil tatilinde sökmüştüm peki siz :)

6 yaşlarımda öğrenmişim ben ilk okula başlamadan zaten çok meraklıymışım ben okula gitmeye elimden kalem defter düşürmüyormusum 1.sınıfta oyüzden ilk okuma yazmayı çözen bendim sınıfta 🙂
🙂
ama yazım braz kötü yazı düzenimde kötü hocalar 5 puan kırıyordu sürekli sınav kağıtlarımdan :kiki:

6 yaşlarımda öğrenmişim ben ilk okula başlamadan zaten çok meraklıymışım ben okula gitmeye elimden kalem defter düşürmüyormusum 1.sınıfta oyüzden ilk okuma yazmayı çözen bendim sınıfta 🙂
🙂
ama yazım braz kötü yazı düzenimde kötü hocalar 5 puan kırıyordu sürekli sınav kağıtlarımdan :kiki:

hepiniz boylemiydiniz ya bi benmi okulda ogrendim :(
o yazidan puan kiranlaei hic sevmiyorum ben :(

hepiniz boylemiydiniz ya bi benmi okulda ogrendim :(
o yazidan puan kiranlaei hic sevmiyorum ben :(
cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydi
sormaa yaa 100 alamıyordum vlla 95 veriyordu hocalar sinir oluyordum 🙂
🙂
akşamdan sabaha akdar çalısıyorum full sınav yapıyorum yazı düzeninden 95 veriyorlar bir hocayla tartışmıştım hatta sınıfta 🙂
🙂

cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydi
sormaa yaa 100 alamıyordum vlla 95 veriyordu hocalar sinir oluyordum 🙂
🙂
akşamdan sabaha akdar çalısıyorum full sınav yapıyorum yazı düzeninden 95 veriyorlar bir hocayla tartışmıştım hatta sınıfta 🙂
🙂
kacinci sinifta ?
Allah'tan liselerde boyle bisey yok

orta okulda lisede hep puanımı kıran hocalar çıkıyordu karşıma benim gibi bir çok arkadaşın puanını kıranlarda vardı tuhaf hocalar iştee 🙂
🙂
bnm orta okulda kirarlardi kompozisyondan :( ama Allahtan lisede oyle bi durumla karsilasmadim

web tasarim lisesimi var 😱
cnm ben lisede web tasarım okudum
ünide ise bilgisayar programcılığı
yani butür forumlarıda veya herhangi bir web sitesinide braz uğrşsam hiç ordan burdan çalmadan sadece kodlarını kendim yazarak oluştururum şimdi uğraşmadığıma bakma 🙂
🙂

İlkokul 1.sınıfta öğrendim. Sınıfta ilk okumayı yazmayı ben öğrenmiştim öğrenmeden önce annem bana bir vurdu kafa oturdu yerine zehir gibi oldu kafam :D İlk nazar boncuğunu ben takmıştım. Sbs de de yüksek puan tutturmuştum hedefimde öğretmenlik vardı ama tutmadı bende biraz imam kimliği var küçükken babamla sohbetlere giderdim hala da gidiyorum da küçükken gittiğim için baya bir şey kapmıştım zikir falan çekiyordum babamın arkadaşları bayılıyordu :F sonra ilahi falan söylüyordum süperdi. Müezzinlik tecrübemde var bizim burada Muradiye Camiisinde baya müezzinlik yaptım hedefimde şu an imamlık ya da vaizlik var. Kurtlar Vadisinde ki Ömer Baba idolüm :D