cnm ben lisede web tasarım okudum
ünide ise bilgisayar programcılığı
yani butür forumlarıda veya herhangi bir web sitesinide braz uğrşsam hiç ordan burdan çalmadan sadece kodlarını kendim yazarak oluştururum şimdi uğraşmadığıma bakma 🙂
🙂
imamlikmi 😱İlkokul 1.sınıfta öğrendim. Sınıfta ilk okumayı yazmayı ben öğrenmiştim öğrenmeden önce annem bana bir vurdu kafa oturdu yerine zehir gibi oldu kafam İlk nazar boncuğunu ben takmıştım. Sbs de de yüksek puan tutturmuştum hedefimde öğretmenlik vardı ama tutmadı bende biraz imam kimliği var küçükken babamla sohbetlere giderdim hala da gidiyorum da küçükken gittiğim için baya bir şey kapmıştım zikir falan çekiyordum babamın arkadaşları bayılıyordu sonra ilahi falan söylüyordum süperdi. Müezzinlik tecrübemde var bizim burada Muradiye Camiisinde baya müezzinlik yaptım hedefimde şu an imamlık ya da vaizlik var. Kurtlar Vadisinde ki Ömer Baba idolüm
Ne guzel.Okula başlamadan önce öğrenmiştim.
Kalir tabiki 😉Ne bileyim yaş gelmiş 22'ye akıl mı kalır.
Hatirlamazsin tabi ama soluk soluk aklinda kalmıştır 😉1. sınıfta ama pek hatırlamıyorum ama o dönemi.
Neden bu kadar erken4.5 yaşında okumayı öğrenmişim yazmayı da 1.sınıfta.
Vah garibim heyecan cok kötü bisey.Annenin ellerinden öperim eger yasiyorsatam hatırlayamıyorum ama annemin yanında şakır şakır okuyan ben öğretmenin karşısında okuyamıyordum açıklayamıyordum da o durumu büyüyünce anladım meğerse heyecanlanıyormuşum zavallı ben))))
saol kardeşim bende bütün annelerin ellerinden öperimVah garibim heyecan cok kötü bisey.Annenin ellerinden öperim eger yasiyorsa
Ne olmuş yani imamlığa ?Anladim keske ugrassan
imamlikmi 😱
Ne guzel.
Kalir tabiki 😉
Hatirlamazsin tabi ama soluk soluk aklinda kalmıştır 😉
Neden bu kadar erken
sasirdim yani imam olan tanidigim yoktu hiçAnladim keske ugrassanNe olmuş yani imamlığa ?
imamlikmi 😱
Ne guzel.
Kalir tabiki 😉
Hatirlamazsin tabi ama soluk soluk aklinda kalmıştır 😉
Neden bu kadar erken
Benim kuzenin arkadaşı da imamlık hatta bizim ailede baya dini nikah kıydı o var birtek İnşallah yakında bizimde nikahımızı kılacak.sasirdim yani imam olan tanidigim yoktu hiç
Anladim insallah olursun o zaman imamBenim kuzenin arkadaşı da imamlık hatta bizim ailede baya dini nikah kıydı o var birtek İnşallah yakında bizimde nikahımızı kılacak.
Eğer hedefinde imam hatip ya da ilahiyat varsa yeni bir dil öğrenemiyorsan hiç bulaşma bence eskiden İngilizceye kazık diyordum Arapçayı görünce söktüm dili