vay be ben o zamanlar daha bebektim nasil o yasinda öğrendin3,5 yaşında![]()
![]()
![]()
Allah vergisi televizyondaki gazetedeki yazılara bakmayı seviyomuşum galiba oradan öğrenmişimvay be ben o zamanlar daha bebektim nasil o yasinda öğrendin![]()
ne guzel keske bnde oyle ogrenseydimAllah vergisi televizyondaki gazetedeki yazılara bakmayı seviyomuşum galiba oradan öğrenmişim![]()
6 yaşlarımda öğrenmişim ben ilk okula başlamadan zaten çok meraklıymışım ben okula gitmeye elimden kalem defter düşürmüyormusum 1.sınıfta oyüzden ilk okuma yazmayı çözen bendim sınıfta 🙂
🙂
ama yazım braz kötü yazı düzenimde kötü hocalar 5 puan kırıyordu sürekli sınav kağıtlarımdan![]()
cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydihepiniz boylemiydiniz ya bi benmi okulda ogrendim
o yazidan puan kiranlaei hic sevmiyorum ben![]()
kacinci sinifta ?cnm genelde anne babalar okula başlamadan az çok birşey öğretiyorlar çocuklara bendede durum öyleydi
sormaa yaa 100 alamıyordum vlla 95 veriyordu hocalar sinir oluyordum 🙂
🙂
akşamdan sabaha akdar çalısıyorum full sınav yapıyorum yazı düzeninden 95 veriyorlar bir hocayla tartışmıştım hatta sınıfta 🙂
🙂
orta okulda lisede hep puanımı kıran hocalar çıkıyordu karşıma benim gibi bir çok arkadaşın puanını kıranlarda vardı tuhaf hocalar iştee 🙂kacinci sinifta ?
Allah'tan liselerde boyle bisey yok
bnm orta okulda kirarlardi kompozisyondanorta okulda lisede hep puanımı kıran hocalar çıkıyordu karşıma benim gibi bir çok arkadaşın puanını kıranlarda vardı tuhaf hocalar iştee 🙂
🙂
lisede karşılaştım ben çokk öyle yapanalr vardı 🙂bnm orta okulda kirarlardi kompozisyondanama Allahtan lisede oyle bi durumla karsilasmadim
kotuymus o zamanlisede karşılaştım ben çokk öyle yapanalr vardı 🙂
🙂
web tasarım okumak çok zordu cidden tam 2 sayfa elle kod yazıyorduk yaaakotuymus o zaman![]()
web tasarim lisesimi var 😱web tasarım okumak çok zordu cidden tam 2 sayfa elle kod yazıyorduk yaaa
okadar kodu ezberlemek işkence gibi birşey birde sadece virgülü koymayı unuttuğum için
program çalışmıyordu![]()
cnm ben lisede web tasarım okudumweb tasarim lisesimi var 😱