2021 Okul Tıraşı - Film Yorumları

Ekin Koç yıllardir bu piyasanın içinde fakat ben hiçbir işini izlememiştim. Fena değilmiş oyunculugu:A

Sanırım filmde bana hissiyatı geçen de Selim hoca oldu. Öğretmenler toplumsal mesele haline gelecek şekilde gösterilmemiş, birebir gösterilmiş. Günümüzle, geçmişi kıyaslayacak çok güzel iş olmuş aslında.

Film başlarda durağandı meramını anlayamamiştim. Sonlara doğru polisiye edasıyla işlenişi ve sonunun tuhaf şekilde şaşkınlık yaratması filmi seyirlik yapan nedenlerden.

Çocuk oyuncular gerçekten çok iyiydiler.

7.5'tan 8/10

Gerçekçi, sürükleyici ve gerilim hissini yaşatan oldukça güzel bir filmdi. Bu tür filmler genelde durgun geçer ama bu baştan sona ilginç bir şekilde sürükledi. Doğudaki yaşamın ve yatılı okul şartlarının ne kadar zor olduğunu şok iyi yansıtmışlar.

Başta gözlüklü hocaya gıcık kaptım ama sonradan o da normal çıktı. Asıl ters köşe, masum gözüken başroldeki çocuğun asıl sebep veren kişi (suçlu diyemiyorum ) olması…

Film boyunca ne yazık ki bir cinsel istismar var mı yok mu gerilimini de hissettik ülke şartları düşünüldüğünde…

7.1

Söyleyebileceğim her şeyi arkadaşlar dile getirmiş zaten.

Tek diyeceğim çok "gerçek" bir film olmuş. Sanki bir okulda yaşananlar gizli kamera eşliğinde biz seyircilere sunulmuş, ne bir eksik ne bir fazla. İşte o derece gerçekti, bizdendi.

8.5/10

Filmi beğendim. Abartı hissettirmeden oldukça gerçekçi ve doğal bir film olmuş. Tüm oyunculuklar harika.

okul görevlilerinin çocuk için değilde, bu durumun onların sırlarını ortaya çıkaracak olmasının verdiği endişe çok iyi yansıtılmış.
Müdür ve öğretmenlerin revir yerindeki hesaplaşma kısımlarını çok beğendim.

Süre olarakta iyi ve sıkmadan kendini izlettiren bir film oldu. İran sineması tadında bir film.

8.5/10

Filmle alakalı söylenebilecek her şey söylenmiş, o yüzden fazla uzatmayacağım. Son dönemde izlediğim en iyi yerli filmlerden birisiydi, gereksiz dram olmadan, tamamen gerçekçi ama aynı zamanda izleyiciyi de şaşırtabilen bir film çekilmiş. Ferit Karahan'ı hem tebrik etmek hem de bundan sonra takip etmek şart oldu.

Filmle alakalı söylenebilecek her şey söylenmiş, o yüzden fazla uzatmayacağım. Son dönemde izlediğim en iyi yerli filmlerden birisiydi, gereksiz dram olmadan, tamamen gerçekçi ama aynı zamanda izleyiciyi de şaşırtabilen bir film çekilmiş. Ferit Karahan'ı hem tebrik etmek hem de bundan sonra takip etmek şart oldu.

biz buna üsendim uzun yorum yazmaya diyoruz.... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Dosi