Ogeday Girişken 'Sihirli Annem'de! | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,623
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images.jpeg

'Sihirli Annem' kadrosuna yeni bir isim daha!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Başak Soysal'ın oturacağı ve senaryosunu Gamze Özer'in kalame aldığı, kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Nergis Kumbasar, Lale Başar ve Eylem Yıldız'ın yer aldığı diziye Ogeday Girişken dahil oldu.

Girişken, eski versiyonda Jess Molho'nun canlandırdığı Yavuz karakterine hayat verecek.

'Sihirli Annem' yeni yılda Exxen'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Acun’un kadrosu muhakkak bir şekilde platformda yer alıyor. :A

Ogeday’ı Survivor zamanından beri çok severim daha iyi bir işte olsaymış keşke.

Bende Survivor tayfa nerede kaldı diyecektim. Barış ve Nisa'yı da al Acun abi yoksa gündemde kalmak için daha ne yapacaklar düşünemiyorum.

Dizinin ismini kirletmeseydiniz bari, Survivor yarışmacısını almak nedir? Umarım çekimler başlamadan biter. Zaten Acun'un platformundan kime ne. :)

İlk bölüm nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum..

Bence de Nergis Kumbasar biraz genç kalmış ama çok güzel bir Dudu olur. :A

Bence insanlar meraktan izlerler gibi geliyor bana. :A
İlk bölüm nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum..
Aynen genç ama sıfırdan kurulan bir kadroda ondan daha iyi Dudu olamazdı. :A Cast direktörünün en mantıklı seçimi oldu. :F

İzlenirse ilk bölüm izlenir meraktan, sonrası gelmez bence. :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Aynen genç ama sıfırdan kurulan bir kadroda ondan daha iyi Dudu olamazdı. :A Cast direktörünün en mantıklı seçimi oldu. :F

İzlenirse ilk bölüm izlenir meraktan, sonrası gelmez bence. :A
Aynen meraktan izlerim de eski tadı vereceğini sanmıyorum....(Bence Betüş için başka birini bulsalar daha iyiydi.)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aynen meraktan izlerim de eski tadı vereceğini sanmıyorum....(Bence Betüş için başka birini bulsalar daha iyiydi.)
İlk Elçin Sangu'ya gitmiş teklif, ama kabul etmemiş. (İyi ki kabul etmemiş.)

Eski tadı asla vermez, birde umarım eski şarkıyı kullanmazlar. :(

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and STAR