Sen @Staran mışsın. 😱 Ben seni başkası zannediyordum. 😱Bencede iyiki kabul etmemiş...
Eski şarkıyı kullanırlar....🙁
Sen @Staran mışsın. 😱 Ben seni başkası zannediyordum. 😱Bencede iyiki kabul etmemiş...
Eski şarkıyı kullanırlar....🙁
Tanıştığıma memnun oldum Emre bey ...
Bende.Tanıştığıma memnun oldum Emre bey ...
Biraz farklılık olsun dedim...Avatar ve fotoyuda değiştirdim.Bende.
Kullanıcı adı ile ilgili konuda görünce şaşırdım. Ne güzel alışmıştım ben STARAN'a.
Farklılık iyidir. Özellik geldiğinden beri bende değiştirmek istiyorum ama güzel bir şey bulamadım ya.Biraz farklılık olsun dedim...Avatar ve fotoyuda değiştirdim.
Doğruyu söylemek gerekirse forumda en beğendiğim nicklerden biri....(Senin yerinde olsam değiştirmezdim....)Farklılık iyidir. Özellik geldiğinden beri bende değiştirmek istiyorum ama güzel bir şey bulamadım ya.
Bana uzun geliyor ya. Ama böyle düşünen biri olmasına sevindim.Doğruyu söylemek gerekirse forumda en beğendiğim nicklerden biri....(Senin yerinde olsam değiştirmezdim....)
Tabi yine de karar senin...Uzun olması sıkıntı değil ( zaten emre yazınca çıkıyor.)Bana uzun geliyor ya. Ama böyle düşünen biri olmasına sevindim.
İki tane "e" ile Emree yapmayı düşünüyorum ama olur mu bilmem.Tabi yine de karar senin...Uzun olması sıkıntı değil ( zaten emre yazınca çıkıyor.)
Olabilir aslında....Biz alışırız ne olsa...Ama sen istediğin , beğendiğin bir şeyi yap çünkü 1 Ay değiştiremiyormuşuz...İki tane "e" ile Emree yapmayı düşünüyorum ama olur mu bilmem.
ben tahmin ettim @Emre Ozansoyİlk Elçin Sangu'ya gitmiş teklif, ama kabul etmemiş. (İyi ki kabul etmemiş.)
Eski tadı asla vermez, birde umarım eski şarkıyı kullanmazlar.
Böyle bir kadroda oynamazdı o. İddialı bir cast olsaydı kabul ederdi kesinlikle.keşke elçin sanguda olsaydı komik olurdu
bence bu kadroda iyi @Emre OzansoyBöyle bir kadroda oynamazdı o. İddialı bir cast olsaydı kabul ederdi kesinlikle.
İyi mi? 😱 Alakası olmayan isimler. Keşke farklı karakter isimleri ve farklı dizi adı ie çekselerdi.bence bu kadroda iyi @Emre Ozansoy
denediler olmadı dedimİyi mi? 😱 Alakası olmayan isimler. Keşke farklı karakter isimleri ve farklı dizi adı ie çekselerdi.
O zaman bu işe hiç girişmeyeceklerdi.denediler olmadı dedim