Dijital Platform Programları - Yorum Konusu

O gün açılmıştı Exxen ve kıyasıya bir rekabet vardı. Beklenme durumu yoktu. Böyle olması gerekiyordu :A
Konuyu kapma isteğin daha baskın gelmiş demek :A Zaten çok da coşmadı konu, 1 Ocak’ta açmadığın için üzüleceğin bir durum yok bu yüzden :A

Sihirli Annem konun için üzülebilirsin ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konuyu kapma isteğin daha baskın gelmiş demek :A Zaten çok da coşmadı konu, 1 Ocak’ta açmadığın için üzüleceğin bir durum yok bu yüzden :A

Sihirli Annem konun için üzülebilirsin ama :A
acunun kızına küfürlü video çeken senmisin
Sihirli annemden kaynaklı
------

@Bully

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Neyse ^bu ^konu altından konusuruz. Dün gece yeni sezon ilk bölümü izledim 151 m bölüm diye geçiyor gayet güzeldi.

Galerici Mehmet güldürdü :F
^. baska secenek yoksa, dedigin gibi . :ok:

sezona giris bolumu bencede gayet guzeldi . hatta ben saglam bir yeni sezon girisi olarak buldum . bayagi formda bir moddaydi sevgili hasan can .
eski seyircilerden biri gelmisti bu bolume, zaten ilk geldigi bolumde renkli gecmisti,,
bu bolumde de hasan can onunla konustu. genel bolum ; secilen 6 izleyici ve diger izleyicilere mikrofon uzatilan kisimlar da sans bulanlar programa guzel katki yaptilar,akip gitti bolum....

ha bu arada, basladigindan bugune programda mikrofon uzatan erdogan'i da
ilk defa ,bu bolumde bi tik tanidik . keza, dans yetenegi oldugunu -hasan can gibi - bizde bu bolumde ogrendik . :A

genel konusanlar programi ,
yeni sezon ,nurgul yesilcay ve berrak tuzunatac bolumleri bu sezonki konuklu bolumler.
(yanilmiyosam) .

berrak tuzunatac'li bolum de, kendisi programi hasan can dan resmen devraldi :F.
dizi,film disinda sanirim 2. defa bir yayinda kendisine denk geliyorum. ilki sevgili beyazit ozturk'lu beyaz show programi . bayildim muhabbetine ve enerjisine .

iyi seyirler .