Ocak ayı, Performansımı nasıl buldun?@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Mesaj sayılarında da yeni üyelerin çabaları dikkat çekici.
Herkesin emeğine sağlık.
Ocak ayı, Performansımı nasıl buldun?@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Herkesin emeğine sağlık.
Yeni projelerimle döneceğim.Dönersen bende dönebilirim malum.
300 üzerinden mesajın var,parmaklar çalışmışOcak ayı, Performansımı nasıl buldun?
300 üzerinden mesajın var,parmaklar çalışmış
Hmm özelden bahsettiğin şey mi?Yeni projelerimle döneceğim.
Ocak performansımı nasıl buldun@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Herkesin emeğine sağlık.
Teşekkür ederim
Geçen ay 21. Olmuştum
Karar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyorBen nasılım? @The_Erinch 
Ayrıca ilk defa 20 altına düştüm bu kadar
SağolKarar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor
30 aktif gözüken yada ortada gezinen üyede 11. olmuşun... Ortalama üstü...
Zaten son dönemde üye olanların katkısı fazla..
Özellikle @Emre Ozansoy ve çetesi olarak sizler bazen durdurulamıyorsunuz.🤪🤪🤪 ( @Alos @slhttnmtl )
Evet abi. Hele şu iki haftadır çenem bir düştü. Gece gündüz buralardayım.Karar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor
Özellikle @Emre Ozansoy ve çetesi olarak sizler bazen durdurulamıyorsunuz.🤪🤪🤪 ( @Alos @slhttnmtl )
Çeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre OzansoyKarar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor
Hem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.Çeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Sağol @The_Erinch ayrıca ben DEK'i senin için en müsait zamanda izlicem
Şuan izlediğin bişi var mıı | Baya iyi bi çete olduk hemdeHem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.
Yok ya. Ders çalışıyordum şimdi şarkılara bakıyorum. Sonra geri dönerim canım sıkılırsa Kırmızı Oda'ya bakarım. Sen bir şey izliyor musun?Şuan izlediğin bişi var mıı | Baya iyi bi çete olduk hemde
Yok ya bişeye bakmıyom şuan bendeYok ya. Ders çalışıyordum şimdi şarkılara bakıyorum. Sonra geri dönerim canım sıkılırsa Kırmızı Oda'ya bakarım. Sen bir şey izliyor musun?
Aynen nenem de gelsinÇeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Sağol @The_Erinch ayrıca ben DEK'i senin için en müsait zamanda izlicem
Aynen yaHem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.
KeşkeeeAynen nenem de gelsin
Aynen ya
------
2,3,4,5 ne güzel gitmişiz 6. Sırada sen de olsaydın keşke @EmreCan