Ocak ayı, Performansımı nasıl buldun?@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Mesaj sayılarında da yeni üyelerin çabaları dikkat çekici.
Herkesin emeğine sağlık.
Ocak ayı, Performansımı nasıl buldun?@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Herkesin emeğine sağlık.
Yeni projelerimle döneceğim.Dönersen bende dönebilirim malum.![]()
300 üzerinden mesajın var,parmaklar çalışmışOcak ayı, Performansımı nasıl buldun?
300 üzerinden mesajın var,parmaklar çalışmış![]()
Hmm özelden bahsettiğin şey mi?Yeni projelerimle döneceğim.![]()
Ocak performansımı nasıl buldun@Dosi @Emre Ozansoy @Aserat Bu üçlüyü tebrik ederim.
Herkesin emeğine sağlık.
Geçen ay 21. Olmuştum
Karar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor
SağolKarar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor![]()
30 aktif gözüken yada ortada gezinen üyede 11. olmuşun... Ortalama üstü...
Zaten son dönemde üye olanların katkısı fazla..
Özellikle @Emre Ozansoy ve çetesi olarak sizler bazen durdurulamıyorsunuz.🤪🤪🤪 ( @Alos @slhttnmtl )
Evet abi. Hele şu iki haftadır çenem bir düştü. Gece gündüz buralardayım.Karar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor![]()
Özellikle @Emre Ozansoy ve çetesi olarak sizler bazen durdurulamıyorsunuz.🤪🤪🤪 ( @Alos @slhttnmtl )
Çeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre OzansoyKarar Mercii gibi..sırayla hepsi geliyor![]()
Hem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.Çeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Sağol @The_Erinch ayrıca ben DEK'i senin için en müsait zamanda izlicem![]()
Şuan izlediğin bişi var mıı | Baya iyi bi çete olduk hemdeHem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.![]()
Yok ya. Ders çalışıyordum şimdi şarkılara bakıyorum. Sonra geri dönerim canım sıkılırsa Kırmızı Oda'ya bakarım.Şuan izlediğin bişi var mıı | Baya iyi bi çete olduk hemde![]()
Yok ya bişeye bakmıyom şuanYok ya. Ders çalışıyordum şimdi şarkılara bakıyorum. Sonra geri dönerim canım sıkılırsa Kırmızı Oda'ya bakarım.Sen bir şey izliyor musun?
![]()
Aynen nenem de gelsinÇeteyiz 😜😜🤣🤣🤣 @Alos @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Sağol @The_Erinch ayrıca ben DEK'i senin için en müsait zamanda izlicem![]()
Aynen yaHem de gelmiş geçmiş en iyi çete olduk.![]()
KeşkeeeAynen nenem de gelsin
Aynen ya
------
2,3,4,5 ne güzel gitmişiz 6. Sırada sen de olsaydın keşke![]()
@EmreCan