Ocak 2018 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

Hhahah Aaa civcive @Harunnn60 ı benzetiyorum :F

Bana sık sık tripli davranıyor :A Bende bu fotoyu atıyorum öpüyoruz hala Pehhh diyorsun hoşaf suratlı diye :A :A :A
kOE0dq.jpg
DCNurzPWAAAtofY.jpg

Madem sincapsın, senin taklidini yapmış bak. Gerçi fare taklidi ama sonuç olarak sincap da kemiriyor. :A

Hahhaha Aaa evet bu oğlandan gıcık oluyordum İçerde de gözüme girdi son 2 yıldır favorim :Z:Z:Z
Standart rollerinden çıkıp, gerçekten kendini gösterebildiği rollere geçiş yaptı çünkü. Yeteneklerini sergilemeye başladı artık. Tarzını da değiştiriyor sürekli. Uzun saçlıydı, kısa saçlı şimdi. Karakterleri de çılgın, sanki rolünü yaşıyor gibi. :)

artık favori üye olma zamanım gelmedi mi ey forum halkı

Yaparsın. Ben bu mesaj sayısına 2011'den beri uğraşarak ulaştım, tabi ki ara da verdim. Sen 2015'ten beri buradasın, iyi yazmışsın. :A

Avatarıma yakışıyor, çıkaramıyorum avatarımdan. Profilimle de uyum içerisinde. Üç oyuncu var profilimde. :A
Üye olduktan 1 buçuk sene sonra aktif oldum bide :A yani özellikle 5 aylık bir süreçte 13. mesaj yazdım :F potansiyel mevcut ama iş güç engelliyor bazen :A

@Yiğitt Yetkilerini kullanıp eliyle 100 mesaj eklemiş kendine ve aramıza girmiş @destere
:A :A :A
ne yüzü bence daha fazladır :)
neyse @OzaN geldi artık duruma bir el koyar bu nedir böyle her hafta her hafat kendine eklemeler falan codminlik yetkisini kötüye kullanıyor birde avukat olacak:) oysaki adalet şeyin temelidir? neyindi ? :)

ne yüzü bence daha fazladır :)
neyse @OzaN geldi artık duruma bir el koyar bu nedir böyle her hafta her hafat kendine eklemeler falan codminlik yetkisini kötüye kullanıyor birde avukat olacak:) oysaki adalet şeyin temelidir? neyindi ? :)
Hahahah Aaa işte adaleti kendine yönlendiriyor @Yiğitt bey :A :A :A

Resmen çökmüşüm. Hayatımın en fena aylarından birisiydi :(