Ocak 2018 Ayın En Çok Beğenilen Mesajları

Neden öyle bir şey yapma gereği duydunuz
tüm yıl izleyip yorumladık dizileri ... emeğimizin toplamını ödüllerle taçlandırmak için böyle bir etkinlik şart

ne dediğimi ben bile anlamadım
umarım sen anlamışsındır

Ben de pek anlamadım
dizilere mi ödül veriyorsunuz kendinize mi

Ben de pek anlamadım
dizilere mi ödül veriyorsunuz kendinize mi
ben kendime ve sevdiklerime ödül verme taraftarıyım o yüzden benim seçimlerimin kazanması demek kalitenin kazanması demek aynı zamanda

ben kendime ve sevdiklerime ödül verme taraftarıyım o yüzden benim seçimlerimin kazanması demek kalitenin kazanması demek aynı zamanda
Dizileri oyluyorsun sen ve ödül veriyorsun sana ödül veren kim

O değilde senin hogatha nerelerde acaba senden gizli bir işler çeviriyor olmasın
casa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogatha

sevdiklerimi ödüllerince sevdiklerimde ( mesela @Çiğdem-
) beni ödüllendirecek

yani herşey karşılıklı

@Çiğdem- sana ne gibi bir ödül verecek ki

casa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogatha
Aaa evet Finali izliyordum gerçekten de
@Forumdash

@destere şey anlatmaya çalışmış
2017 nin Enlerini seçiyoruz Yerli Dizi , Yerli Şarkı , Yabancı Dizi gibi juri kadromuz oylamasını bitirince hesaplanıp toplu konuda açıklayacaz

boşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişey

boşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişey
Anladım desem inanır mısın

topaç tospağa bir hafta uğramayacak nasıl olsa istediğimiz kadar sydırabiliriz
@xemrexxx den grip filan bulaşmaz. Bulaşsa bulaşsa tarihi dizi izlemekten dolayı veba bulaşir

Emrede grip oldum diyorduya şimdide destere sanırım forumu garanti altına almalıyız
kütük @MasacRE- yi doğrayıp 3 tane odun yaptım üçünüze de birer tane ayırdım kafanıza geçiricem