Çatla da patla, kıskan da dur ohhhh@Yiğitt resmi bir açıklama sayesinde listeye girmesine tepkiliyim.
Çatla da patla, kıskan da dur ohhhh@Yiğitt resmi bir açıklama sayesinde listeye girmesine tepkiliyim.
evet 2017 nin en seksi yabancı dizisini seçiyoruzSiz dizileri mi oyluyorsunuz ne yapıyorsunuz![]()
Neden öyle bir şey yapma gereği duydunuzevet 2017 nin en seksi yabancı dizisini seçiyoruz![]()
tüm yıl izleyip yorumladık dizileri ... emeğimizin toplamını ödüllerle taçlandırmak için böyle bir etkinlik şartNeden öyle bir şey yapma gereği duydunuz![]()
Ben de pek anlamadımtüm yıl izleyip yorumladık dizileri ... emeğimizin toplamını ödüllerle taçlandırmak için böyle bir etkinlik şart
ne dediğimi ben bile anlamadımumarım sen anlamışsındır
ben kendime ve sevdiklerime ödül verme taraftarıyım o yüzden benim seçimlerimin kazanması demek kalitenin kazanması demek aynı zamandaBen de pek anlamadımdizilere mi ödül veriyorsunuz kendinize mi
![]()
Dizileri oyluyorsun sen ve ödül veriyorsun sana ödül veren kimben kendime ve sevdiklerime ödül verme taraftarıyım o yüzden benim seçimlerimin kazanması demek kalitenin kazanması demek aynı zamanda![]()
sevdiklerimi ödüllerince sevdiklerimde ( mesela @Çiğdem-Dizileri oyluyorsun sen ve ödül veriyorsun sana ödül veren kim![]()
![]()
sincap falan gönderir heralde
O değilde senin hogatha nerelerde acaba senden gizli bir işler çeviriyor olmasınsincap falan gönderir heralde![]()
casa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogathaO değilde senin hogatha nerelerde acaba senden gizli bir işler çeviriyor olmasın![]()
![]()
Siz onun saçlarını yolana kadar o sizi oklavayla tokatlarcasa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogatha![]()
sevdiklerimi ödüllerince sevdiklerimde ( mesela @Çiğdem-) beni ödüllendirecek
yani herşey karşılıklı![]()
Aaa evet Finali izliyordum gerçekten decasa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogatha![]()
boşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişeyAaa evet Finali izliyordum gerçekten de![]()
![]()
@Forumdash
@destere şey anlatmaya çalışmış2017 nin Enlerini seçiyoruz Yerli Dizi , Yerli Şarkı , Yabancı Dizi gibi juri kadromuz oylamasını bitirince hesaplanıp toplu konuda açıklayacaz
![]()
Aaa evet Finali izliyordum gerçekten de![]()
![]()
@Forumdash
@destere şey anlatmaya çalışmış2017 nin Enlerini seçiyoruz Yerli Dizi , Yerli Şarkı , Yabancı Dizi gibi juri kadromuz oylamasını bitirince hesaplanıp toplu konuda açıklayacaz
![]()
Anladım desem inanır mısınboşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişey![]()
topaç tospağa bir hafta uğramayacak nasıl olsa istediğimiz kadar sydırabiliriz![]()
@xemrexxx den grip filan bulaşmaz. Bulaşsa bulaşsa tarihi dizi izlemekten dolayı veba bulaşir![]()
kütük @MasacRE- yi doğrayıp 3 tane odun yaptım üçünüze de birer tane ayırdım kafanıza geçiricemEmrede grip oldum diyorduya şimdide destere sanırım forumu garanti altına almalıyız![]()
Aaa tövbe @MasacRE- ne hale gelmiş ayoll 😱😱😱kütük @MasacRE- yi doğrayıp 3 tane odun yaptım üçünüze de birer tane ayırdım kafanıza geçiricemEkli dosyayı görüntüle 58401
inanmamAnladım desem inanır mısın![]()
Tamam öyle yapıyım o zamaninanmamama en azından anlamış gibi yapabilirsin
![]()