Ocak 2018 Ayın En Çok Beğenilen Mesajları

Neden öyle bir şey yapma gereği duydunuz :A
tüm yıl izleyip yorumladık dizileri ... emeğimizin toplamını ödüllerle taçlandırmak için böyle bir etkinlik şart :)

ne dediğimi ben bile anlamadım :) umarım sen anlamışsındır :)

tüm yıl izleyip yorumladık dizileri ... emeğimizin toplamını ödüllerle taçlandırmak için böyle bir etkinlik şart :)

ne dediğimi ben bile anlamadım :) umarım sen anlamışsındır :)
Ben de pek anlamadım :A dizilere mi ödül veriyorsunuz kendinize mi :A

sevdiklerimi ödüllerince sevdiklerimde ( mesela @Çiğdem- :) ) beni ödüllendirecek :)
yani herşey karşılıklı :)

@Çiğdem- sana ne gibi bir ödül verecek ki :A :A

casa de papel dizisinin finalini izliyor izlemeden gelirse onun saçlarını yolarız bunu bildiği için bitirmeden gelmez hogatha :)
Aaa evet Finali izliyordum gerçekten de :A :A :A @Forumdash

@destere şey anlatmaya çalışmış :F 2017 nin Enlerini seçiyoruz Yerli Dizi , Yerli Şarkı , Yabancı Dizi gibi juri kadromuz oylamasını bitirince hesaplanıp toplu konuda açıklayacaz :A

@destere şey anlatmaya çalışmış :F 2017 nin Enlerini seçiyoruz Yerli Dizi , Yerli Şarkı , Yabancı Dizi gibi juri kadromuz oylamasını bitirince hesaplanıp toplu konuda açıklayacaz :A
boşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişey :)

boşuna anlatmışsın @eskici yine anlamamıştır bende birkaç kere anlatmaya çalıştım ama nafile çaba duvara anlatmak gibi bişey :)
Anladım desem inanır mısın :A

topaç tospağa bir hafta uğramayacak nasıl olsa istediğimiz kadar sydırabiliriz :)
@xemrexxx den grip filan bulaşmaz. Bulaşsa bulaşsa tarihi dizi izlemekten dolayı veba bulaşir:F

Emrede grip oldum diyorduya şimdide destere sanırım forumu garanti altına almalıyız :A
kütük @MasacRE- yi doğrayıp 3 tane odun yaptım üçünüze de birer tane ayırdım kafanıza geçiricem:A upload_2018-2-8_19-23-19.jpeg