@darksaal'dan rica etsek faydası olmazmı?Teşekkür ederim abi de anket kapanmış maalesef 29 dakika önce.Sayılmaz oyun büyük ihtimal.
Anket kapanmış, yapılabilecek bir şey yok.@darksaal'dan rica etsek faydası olmazmı?
Ben de uyuyacaktım ama bekleyelim bari sonuçları.Anket kapanmış, yapılabilecek bir şey yok.
Süre doldu, sonuçlar az sonra...
Uyu istersen, 2'ye yakın açıklanabilir.Ben de uyuyacaktım ama bekleyelim bari sonuçları.
Yok hayatta uyuyamam artık.Uyu istersen, 2'ye yakın açıklanabilir.
Bence Yakamoz alacak yine.Kazanan belli Bully
Yok yok sen olmuşsundurBence Yakamoz alacak yine.Ocak ayı da en çok çalıştığım, en verimli geçirdiğim aydı.Kazanamazsam zirve hayal bana artık.
Bende işte tam bu çalışmana göre oy kullanmak istemiştim ama nasip değilmişBence Yakamoz alacak yine.Ocak ayı da en çok çalıştığım, en verimli geçirdiğim aydı.Kazanamazsam zirve hayal bana artık.
Hak eden kimse o kazansın inşallah. 😉Yok yok sen olmuşsundur
Aslında benim de siz kazanın ben yaşlandım artık.Hak eden kimse o kazansın inşallah. 😉
Aynen moruk.Aslında benim de siz kazanın ben yaşlandım artık.
@Yakamoz-Asi desem mi? Dedim bile. Tereddüt etmeden, seçtim ve bastım butona. Yine "ayın en favori editörü" yazacak profilinde. Bu gidişle de, "artık gençlerin önünü açmak lazım" deyip, bırakır. En azından 1 ay daha yerini alır. Konuşmak için daha erken gerçi.
Nazar değdirdim.
Hep senin yüzünden zaten gitti güzelim ünvan
Giden ünvan olsun, daha çok gelir.
Ünvan hala sende.Hep senin yüzünden zaten gitti güzelim ünvan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?