Obsesif Takıntılarınız Var Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
takintilar.jpg

Obsesif takıntılarınız var mı?

Eskiden çok vardı da şükürler olsun şimdi yendim ama yine kafa gidiyor bu aralar mesela ocak konusunda takınrılıyım nedense 2, 3 defa kapalı mı diye yoklama ihtiyacı hissediyorum. Birde kilit konusunda geçerli bu. :A

Eskiden çok vardı da şükürler olsun şimdi yendim ama yine kafa gidiyor bu aralar mesela ocak konusunda takınrılıyım nedense 2, 3 defa kapalı mı diye yoklama ihtiyacı hissediyorum. Birde kilit konusunda geçerli bu. :A
Bende de bir kilit takıntısı vardı. :F Ama benim ki şöyle başka bir yerde kabin olsun yada wc filan o kilitlerin nasıl açıldığına ilk bakıyorum. :F Açamayacakmışım gibi bir his oluşuyor. :A

Bende de bir kilit takıntısı vardı. :F Ama benim ki şöyle başka bir yerde kabin olsun yada wc filan o kilitlerin nasıl açıldığına ilk bakıyorum. :F Açamayacakmışım gibi bir his oluşuyor. :A
Çok illet bir şey yani saçma olduğunu biliyorsun ama yapma zorunluluğu hissediyorsun. :T:

Hmm küçüklük tramvası vay be @beyazsoy nerde acaba uzun zamandır yok. :A

@Çiğdem- @destere @Doğu @xemrexxx sizlerin var mı? :A
ben @destere ile beyazsoyu kıskanıyordum o olunca sabah akşam onla konusuyordu gelmesin :EN BÜYÜK RAKİBİM A :A :A @xemrexxx

Hhaha ayy bende sitelerde okumamak için soedum zaten cnm neyse yok dyeyim en iyisi iyi birşey olmasa gerek ozaman yoktur :A :A :A
Ablacım mesela bir şeyi birkaç defa kontrol etme atıyorum ocağı 4, 5 defa kapalı mı diye kontrol ediyorsun ya da kapıyı kapadım mi diye gidip gelip kontol ediyorsun ya da eşyaların hepsini iki de bir düzenleyip hizalıyorsun işte bu ve benzeri şeyler takıntı oluyor. :A

Kahrolası tembelliğim buna engel oluyor, istesem de hiç uğraşamam simetriyle titizlikle filan. :A
Sen de bendensin bence kesin birkaç takıntın vardır. :A Hissediyorum. :F

Ablacım mesela bir şeyi birkaç defa kontrol etme atıyorum ocağı 4, 5 defa kapalı mı diye kontrol ediyorsun ya da kapıyı kapadım mi diye gidip gelip kontol ediyorsun ya da eşyaların hepsini iki de bir düzenleyip hizalıyorsun işte bu ve benzeri şeyler takıntı oluyor. :A
aaa ev hanımlarının hepsinde vardır bu takıntı cnm :F @Harunnn60

Ütü olayında özellikle :F

Hem de nasıl :A Bunun bir hastalık olduğunu düşünüp tedavi olmaya bile çalıştım. Mesela çay kaşığını karıştırdıktan sonra koyacak yer bulamam etrafı kirletirim diye hiç çıkarmadan içerim :A Telefonumda da uygulamaların olduğu sayfalardan hep ekstra bir tane daha açarım ve o sayfa boş olur. Ana sayfaya döndüğümde tertemiz olmalı, bana zaman kaybettirse de böyle daha rahat hissediyorum :A

Ha bir de kitaplığımda devrilmiş kitap olmamalı. Hepsi düz ve muntazam bir biçimde tasnif edilip sıralanmalı. Çok dikkat ettiğim bir husustur :A