Bende de bir kilit takıntısı vardı. Ama benim ki şöyle başka bir yerde kabin olsun yada wc filan o kilitlerin nasıl açıldığına ilk bakıyorum. Açamayacakmışım gibi bir his oluşuyor.Eskiden çok vardı da şükürler olsun şimdi yendim ama yine kafa gidiyor bu aralar mesela ocak konusunda takınrılıyım nedense 2, 3 defa kapalı mı diye yoklama ihtiyacı hissediyorum. Birde kilit konusunda geçerli bu.
Çok illet bir şey yani saçma olduğunu biliyorsun ama yapma zorunluluğu hissediyorsun.Bende de bir kilit takıntısı vardı. Ama benim ki şöyle başka bir yerde kabin olsun yada wc filan o kilitlerin nasıl açıldığına ilk bakıyorum. Açamayacakmışım gibi bir his oluşuyor.
Aynen malesef. Küçükken odadayken kapıyı kilitlemiş sonra açamamıştım. Oradan bir korku oluştu galiba. @beyazsoy ile konuştuğumuzda çözmüştü hemen.Çok illet bir şey yani saçma olduğunu biliyorsun ama yapma zorunluluğu hissediyorsun.
ben anlamıyayım diye şifreli cilveleşiyordular galibaBen ne konuştuklarını da anlamıyordum uzun uzun yazışıyorlardı.
En son özelden televizyon önerisinde bulunmuştum önerdiğini TV'yi aldık gerçekten harika bir teşekkür etme fırsatı bulamadımHuzur evinde olabilir beyazsoy.
Ankete cevabın nedir.ben anlamıyayım diye şifreli cilveleşiyordular galiba
Bende baya şey soruyorum çoğunlukla güzel yönlendiriyordu. Google-Vikipedi gibiydi.En son özelden televizyon önerisinde bulunmuştum önerdiğini TV'yi aldık gerçekten harika bir teşekkür etme fırsatı bulamadım
Ankete cevabın nedir.
Ne oluyor bu tam olarak bir örnek verEn son özelden televizyon önerisinde bulunmuştum önerdiğini TV'yi aldık gerçekten harika bir teşekkür etme fırsatı bulamadım
Ankete cevabın nedir.
Dönmesini bekliyoruz.Bende baya şey soruyorum çoğunlukla güzel yönlendiriyordu. Google-Vikipedi gibiydi.
Şurayı oku o zaman. http://www.psikiyatri.org.tr/halka-yonelik/29/obsesif-kompulsif-bozuklukNe oluyor bu tam olarak bir örnek ver
Hhaha ayy bende sitelerde okumamak için soedum zaten cnm neyse yok dyeyim en iyisi iyi birşey olmasa gerek ozaman yokturDönmesini bekliyoruz.
Şurayı oku o zaman. http://www.psikiyatri.org.tr/halka-yonelik/29/obsesif-kompulsif-bozukluk
Ablacım mesela bir şeyi birkaç defa kontrol etme atıyorum ocağı 4, 5 defa kapalı mı diye kontrol ediyorsun ya da kapıyı kapadım mi diye gidip gelip kontol ediyorsun ya da eşyaların hepsini iki de bir düzenleyip hizalıyorsun işte bu ve benzeri şeyler takıntı oluyor.Hhaha ayy bende sitelerde okumamak için soedum zaten cnm neyse yok dyeyim en iyisi iyi birşey olmasa gerek ozaman yoktur
Sen de bendensin bence kesin birkaç takıntın vardır. Hissediyorum.Kahrolası tembelliğim buna engel oluyor, istesem de hiç uğraşamam simetriyle titizlikle filan.
aaa ev hanımlarının hepsinde vardır bu takıntı cnm @Harunnn60Ablacım mesela bir şeyi birkaç defa kontrol etme atıyorum ocağı 4, 5 defa kapalı mı diye kontrol ediyorsun ya da kapıyı kapadım mi diye gidip gelip kontol ediyorsun ya da eşyaların hepsini iki de bir düzenleyip hizalıyorsun işte bu ve benzeri şeyler takıntı oluyor.