'O Ses Türkiye - Yılbaşı Özel'in Konukları Belli Oldu!

tilki suratlı kızı izlersin artık :A
Aaa Tilki kızın olduğu 2 programıda izlemicem :A Bizde yatılıya kalacak arkadaşlar O ses seviyor ama ben onları uyardım Tilki Kız varmış izlemicez Çocukalr Duymasından sonra başka bir şey bakacaz dedim ona göre gelsinler :Z:Z:Z @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt

Aaa Tilki kızın olduğu 2 programıda izlemicem :A Bizde yatılıya kalacak arkadaşlar O ses seviyor ama ben onları uyardım Tilki Kız varmış izlemicez Çocukalr Duymasından sonra başka bir şey bakacaz dedim ona göre gelsinler :Z:Z:Z @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt
Bence sen arkadaşlarına söyle evde kalsınlar:A Zaten ülkede %85 evde kutlicakmiş. Arkadaşların sana gelecekse dişarı cıkmış demektir. Demek ki o %15 sizinkiler:F

Ben de bilmiyoum forumda öyle bi konu vardı bugun :F:F
Görmedim :A Adamın canı hava almak ister çıkar , dısarıdan bir şey alamsı bakması gerekir yada dısarıda olan birisi başı ağrır eve gelir onu Allah olmak lazım bilmek için şuan evinde uyuyan birisi çocuğu hastalansa dısarı çıkıcak bunu bilemeyizki ne olucanı :A

Sahneye çıkacak olan diğer isimler de açıklanmış Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci, Pınar Deniz, Erkan Petekkaya ve Halil Ergün.

885a7973.jpg

885a7862.jpg

885a7686.jpg