seninle ortak isimde buluştukmu kazanıyorlardı hep. Ceren'de buluşmadık elendi![]()
Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteerAhhhh ah Utku beyciğim, görüyor musunuz yine herifler kaldı geriye. Survivor mı burası kardeşim nedir bu rezillik...![]()
Ben ne çileler ne engeller aşıp geldim ama siz bizi yarı yolda bırakıp gelmedinizGülme...
Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteer![]()
Benim gerçekçi şampiyon adayım Alkan'dı zaten, ama gönlüm Ceren reis ileydi tabi kiseninle ortak isimde buluştukmu kazanıyorlardı hep. Ceren'de buluşmadık elendi![]()
Gülme...
Avatarı değişseniz artık?Her yerde herifler kazanıyor Şerlok beyciğim, bitsin artık bu çile yeteer![]()
Alkan şampiyon ozamam ama Sherlok beyde desteklerse ters tepebilirBenim gerçekçi şampiyon adayım Alkan'dı zaten, ama gönlüm Ceren reis ileydi tabi ki![]()
Alkan var Şerlok beyciğim ama herif yakışıklı da, desteklemek gelmiyor içimden bir yandan o yüzdenUtku beyciğim desteklemek açısından önerdiğiniz bir herif var mı... Gücümüzü ona aktaralım...![]()
Program bitince değişiriz, dursun şimdilik
Reklam arası şarja takayim telefonu. Zaten millet söyleniyorProgram bitince değişiriz, dursun şimdilik![]()
Kayınvalidemlerdeyim izleyemiyorum.
Alkan şampiyon ozamam ama Sherlok beyde desteklerse ters tepebilir![]()
Alkan var Şerlok beyciğim ama herif yakışıklı da, desteklemek gelmiyor içimden bir yandan o yüzden![]()
O zaman yapılacak bellidir Şerlok beyciğim. Bu modda izleyeceğiz yarışmayıYakışıklı bir isme destek veremeyiz Utku beyciğim ama başka alternatif de kalmadı gibi.![]()
Evet Şerlok beyciğim, Ceren reis ile üzülsek de iyi ki Fener var ahahahNeyse en azından Fener’in kaybettiği bir gündeyiz Utku beyciğim, bununla teselli bulabiliriz.![]()
HahahahUtku beyciğim şimdi fark ettim bizim Ceren reis Max Kruse’ye benziyor.@MasacRE