Hayır beğenmedim, kanım dondu o tipi görünce...![]()
Mesajımı editlemiştim, tekrar okuAdaşin gibi hemen davrandın
sana önce diss sonra beğeni oldu idare et![]()
Benim de kanım dondu, değiştirdim fotoyuCeren reis hakkıda düzgün konuş...![]()

Hayır beğenmedim, kanım dondu o tipi görünce...![]()
Mesajımı editlemiştim, tekrar okuAdaşin gibi hemen davrandın
sana önce diss sonra beğeni oldu idare et![]()
Benim de kanım dondu, değiştirdim fotoyuCeren reis hakkıda düzgün konuş...![]()
Benim de kanım dondu, değiştirdim fotoyuDün bulamamıştım, bugün buldum Şerlok beyciğim. Sen de girersen ayarlarsın
Ekli dosyayı görüntüle 75437
Elenmiş galiba o çocuk.Ben beğenmiyorum o çocuğu nedense.. Biran Ceren de çok iyi bir izle istersen bu akşamki performansını.
#TeamCeren gitgide büyüyorKarizmanın öz oğlu Ceren reissssss...
Aynen, gitti Kerem.Elenmiş galiba o çocuk.![]()
Ceren reis varken gidip başkalarını destekliyorlar Şerlok beyciğim. Kanım donuyor resmen...Utku beyciğim gitgide büyüyen bir aileyiz resmen, @S.G.A.T. Gerekeni yap.![]()
Düşünsene bir de Uygar şampiyon olurmuş.Ceren reis varken gidip başkalarını destekliyorlar Şerlok beyciğim. Kanım donuyor resmen...
Utku beyciğim gitgide büyüyen bir aileyiz resmen, @S.G.A.T. Gerekeni yap.![]()
Çok fazla gırtlak yapıyor sevmedim.
Olur mu olur valla, bizim halkımızdan her şey beklenirDüşünsene bir de Uygar şampiyon olurmuş.![]()
Kimin şarkısını okursa okusun taklit yapmıyor ama, kendine özgü yorumladıktan sonra sorun yok benceÇok fazla gırtlak yapıyor sevmedim.Hep de sevilen, avantajlı şarkıları söylüyor. Bir kaç yıldır Şebnem Ferah, Sertab, Ahmet Kaya şarkılarını kullanarak öne çıkanlara aşırı kıl olmaya başladım.
![]()
Başarılar.Kimin şarkısını okursa okusun taklit yapmıyor ama, kendine özgü yorumladıktan sonra sorun yok benceGırtlak konusunda evet biraz abartabiliyor ama sesi de çok güçlü ve de her şeyden önemlisi tek kadın olarak onu destekliyoruz biz
![]()