Geçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumKimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani![]()
Geçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumKimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani![]()
Kimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani![]()
Ben uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu programGeçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumÇok sivrilen biri de yok gibi ama
![]()
Yarışmacının mı destekçisi çok Yıldız Tilbe'nin mi
Bütün hepsini izlemek bayıyor da tüm sene bakmasam bile final turlarına bakarım benBen uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu program![]()
Yarışmacının mı destekçisi çok Yıldız Tilbe'nin mi![]()
Ben de finallere bakıyordum önceden ama bu sene tv izlemeyi unuttum o yüzden bakmadımBütün hepsini izlemek bayıyor da tüm sene bakmasam bile final turlarına bakarım ben![]()
Yarın yarı final, pazar final sanırım. İzle onları da yorumlaşalımBen de finallere bakıyordum önceden ama bu sene tv izlemeyi unuttum o yüzden bakmadım![]()
![]()
Ben uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu program![]()
Yarışmacının mı destekçisi çok Yıldız Tilbe'nin mi![]()
Tamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorumYarın yarı final, pazar final sanırım. İzle onları da yorumlaşalım![]()
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldıYıldız Tilbe'nin.![]()
Tamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorum![]()
o değilde Survivor tanıtımını izledin mi
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldı![]()
Ben de oturmuş burda seni dinliyorum ya izliyorsunda konuşuyorsun sandım ama sen de bizdenmişsin meğerİddialı birkaç yarışmacısı vardı diye hatırlıyorum, bu sezon ben de takip etmedim düzgün.![]()
İzledimTamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorum![]()
o değilde Survivor tanıtımını izledin mi
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldı![]()
Tamam yazınca beni de etiketle bari yorumunu merak ettimİzledimBirazdan geleceğim o konuya yazarım bir şeyler
![]()
Ben de oturmuş burda seni dinliyorum ya izliyorsunda konuşuyorsun sandım ama sen de bizdenmişsin meğer![]()
![]()
İzlemeyi düşünüyordum ama misafirlikteyim izleyemiyorum@eskici @S.G.A.T. izliyor musunuz?
SGAT'ın söylediği kadın buydu galiba, baya iyi cidden bugün de iyiydi
https://o-ses-turkiye.acunn.com/lutfiye-ozipek-her-seyi-yak-yari-final-performansi-1113646-video
Gökhan'ınİzlemeyi düşünüyordum ama misafirlikteyim izleyemiyorumkimin takımında bu yarışmacı
![]()
Aaa bizde canlıymış.Gökhan'ınReisi yine şampiyon yapacağız, hem de kadın yarışmacıyla olacak bu sefer o ses'de bir ilk olarak
![]()
Aaaa ben onu diyordum işte 😱Selenay nasıl elenir? Finalde olmalıydı. 😱
LütfiyeAaa bizde canlıymış.
Bende açtım.
Hangi kadın o ? Gökhan'ın takiminda iyi bir genç kızda vardı
Aaaa ben onu diyordum işte 😱