İlginçmiş ilk kez herhalde.Şu rap söyleyen
Herhalde yanlış anladın.İlk elenen az sonra belli oluyorYine mi format değiştirmişler bu ne ya? Orijinalinde de böyle mi bilmiyorum ama Acun batırdı bu sene hiç izleyesim yok bütün gece sonuçları mı bekleyeceğim çok saçma! Canlı yayınları izleyim dedim ama izlemeyeceğim geri kalanını...
4'er 4'er yapmışlar. Asıl heyecan ikilide oluyordu, olmamış. Belki ikilileri canlı yapsaydılar iyi olabilirdi ama bu haliyle çok kötü oldu. Yarışmanın en heyecanlı bölümlerinden biri en kötü kısmı oldu...Herhalde yanlış anladın.İlk elenen az sonra belli oluyor
Yok yarı final Pazartesi dün 17 kişilerdi bugün 12 ler bugün 8 e düşecekler yani.Çeyrek final yine.Çeyrek final dün bitmiş bugün yarı final var sanırım. Akşam izleyemedim maalesef. Jürilerin hangi yarışmacıları yarı finale kaldı ? @Cengo
Telefondan bulamadım.
Hic te heyecan gitmedi, bence boylesi daha adaletli.4'er 4'er yapmışlar. Asıl heyecan ikilide oluyordu, olmamış. Belki ikilileri canlı yapsaydılar iyi olabilirdi ama bu haliyle çok kötü oldu. Yarışmanın en heyecanlı bölümlerinden biri en kötü kısmı oldu...
Sonradan beğendim ben de.Hic te heyecan gitmedi, bence boylesi daha adaletli.
Geçen Çarşamba.Son çapraz düellolarda Karadeniz şarkısı söyleyen Muhammet'e farkla elendi.Artık Ceyda'yı tutuyoruzSonradan beğendim ben de.
Anıl tamam komik falan da buralara kadar gelmesi haksızlık, Serkan mı ne vardı mesela çok çok daha iyi bir sesti.
Bizim Zeynep ne zaman elendi ya @Cengo
Ceyda'ya dün rastladım baya iyiydi ama elenir bugün.Geçen Çarşamba.Son çapraz düellolarda Karadeniz şarkısı söyleyen Muhammet'e farkla elendi.Artık Ceyda'yı tutuyoruz
İlk on ikiye girmiş dört favorim var şimdi tabi ki de öncelik Ceyda'ya ait.Ceyda'nın yanında Yana,Sarper ve Elnur var.Elnur'a Eurovision'dan gelen sempatim var.Dün Yana oylamada çok iyiydi ya oylarımı devredebilir miyim dedi Acun hemen konuyu değiştirdiCeyda'ya dün rastladım baya iyiydi ama elenir bugün.
Yana'yı dinleyemedim ama oylama sırasında çok sempatikti ben onu da tutuyorum.
Elnur ve Eurovision derken?İlk on ikiye girmiş dört favorim var şimdi tabi ki de öncelik Ceyda'ya ait.Ceyda'nın yanında Yana,Sarper ve Elnur var.Elnur'a Eurovision'dan gelen sempatim var.Dün Yana oylamada çok iyiydi ya oylarımı devredebilir miyim dedi Acun hemen konuyu değiştirdi
Elnur Eurovision'a katıldı.Elnur 2008'de Samir ile Azerbaycan'ın Eurovision'daki ilk temsilcileriydi.Elnur ve Eurovision derken?
Enteresan ünlü olamamış mı ki de tekrar katılmış.Elnur Eurovision'a katıldı.Elnur 2008'de Samir ile Azerbaycan'ın Eurovision'daki ilk temsilcileriydi.
Yok o ünlü olamadı ya.Ama bugün tüm destek Ceyda'ya bugün elenmesin ya zaten sadece 2 kadın kaldıEnteresan ünlü olamamış mı ki de tekrar katılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?