nasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat peki az buz değil 4.30 saat sürüyorKusura bakma ama artik canli yayinlara gecildi tabii ki uzayacak hem niye bukadar karsisiniz ki acun un artik kendi kanali oldu istedigi kadar uzatir
nasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat peki az buz değil 4.30 saat sürüyorKusura bakma ama artik canli yayinlara gecildi tabii ki uzayacak hem niye bukadar karsisiniz ki acun un artik kendi kanali oldu istedigi kadar uzatir
Gayet heyecanli geciyor, hem zaten onemli projeler hemde finaller 2 saat falan surmeznasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat peki az buz değil 4.30 saat sürüyor
Heyecanlı ve eğlenceli geçiyor.Siz nasıl 20.00'den 23.30'a kadar Kiraz Mevsimi'ne dayanıyorsunuz asılnasıl dayanıyorsunuz bu kadar saat peki az buz değil 4.30 saat sürüyor
Emrah hep aynı tür sıkıldım.İnşallah elenir.Emrah cok iyi soyledi finale cikacagini dusunuyorum. Sahili pek begenmedim keske ikinci sarkiyi soylemeseydi ilkini daha guzel soyledi bana gore
Ben de pek iyi bulmazdım ama bugün çok iyiydi ya.sahil in elenmesi gerekiyordu
bugün iyi olsada şu an kalanlara baktığımda en düşük performanslı kişiydi zaten bu seviyelere gelmeside onun için büyük başarıBen de pek iyi bulmazdım ama bugün çok iyiydi ya.
Sarper elenmesinSimdilik Sahil ve Sarper son ikideler, bana oyle geliyor ki ilk turda onlar elenecek. Ikinci turu tahmin edemiyorum 6 kiside cok guclu bakalim neler olacak
Hiç de bile.Osman Vahit,Zeo,Elnur,Sarper ilk dörde kalmalı.Digerlerine gore zayif kaliyor ama