TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Tahmin ettiğim isimler ilerledi, 2 isim hariç diğerlerini beğendim. Beyaz'ın takımından 3 isimde başarılı ve beğendiklerim oldu.

Devrim, Hasan, Hakkı, Mert, Şevval ve Mustafa ikinci etaba geçen isimler oldu. Anastasiya, Yunus Emre, Wafa ve Yaşam O Ses Türkiye'ye veda etti.

Daha final yeni başlıyor Dosi hanım, 10 kişi final mi olurmuş :A
Favorin kim? :A Beyaz'ın takımda her kalan iyi :A
------

Aaaa son 4lü zamanına denk gelmişim :A
------

2,3,4 ve 6. sıradakiler olsun :A
------

Pek beğenmediğim geçti tüh :A
Edit: yok diğerinide beğenmedim :A

Mert favorim o alsın ve geçti :A
Devrim de geçti. İlk kez bu akşam dinledim. O da çok iyiydi. Bu ikisi final olsun :A

Son düzenleme:
Favorin kim? :A Beyaz'ın takımda her kalan iyi :A
Şu kalan altılıda tahmin ettiğim iki kişi elendi :A Kalan dördünden Devrim sanki öne çıkıyor gibi. Mert de de çok iyi ses var ama söyleyiş tarzı çok abartılı. Onun için ne düşüneceğim konusunda kararsız kaldım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şu kalan altılıda tahmin ettiğim iki kişi elendi :A Kalan dördünden Devrim sanki öne çıkıyor gibi. Mert de de çok iyi ses var söyleyiş tarzı çok abartılı. Onun için ne düşüneceğim konusunda kararsız kaldım :A
Devrim ve Mert harici diğerlerini destekleme. Ayrı düşeriz :A diğer ikili sadece bugün dinledim. Gerçi şu Karadeniz müziği çalanı değilde, diğerini tam dinleyemedim :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Devrim ve Mert harici diğerlerini destekleme. Ayrı düşeriz :A diğer ikili sadece bugün dinledim. Gerçi şu Karadeniz müziği çalanı değilde, diğerini tam dinleyemedim :A
Karadeniz müziği çalanı karadeniz şarkısı söylerken beğenmemiştim de şu son söylediği şarkıda sesini beğendim :A Diğer kişi Hakkı. Onu beğeniyorum ama kalan dört kişi arasında şampiyonluk şansı en düşük isim o gibi geliyor bana :A

• Güldürdün
Karadeniz müziği çalanı karadeniz şarkısı söylerken beğenmemiştim de şu son söylediği şarkıda sesini beğendim :A Diğer kişi Hakkı. Onu beğeniyorum ama kalan dört kişi arasında şampiyonluk şansı en düşük isim o gibi geliyor bana :A
Karadeniz üzerinden habire gitmesine gıcık oldum (enstrüman). O elensin :A
Hakkı'nın tarzı ve şarkısı uyumsuz gelmişti. Şimdiki performansa bakarım artık :A

• Güldürdün
Karadeniz üzerinden habire gitmesine gıcık oldum (enstrüman). O elensin :A
Hakkı'nın tarzı ve şarkısı uyumsuz gelmişti. Şimdiki performansa bakarım artık :A
Ona ben de sinir olmuştum da tek numarası Karadeniz değilmiş :A Mert için ne düşünüyorsun, Halil Sezai şarkıları söyleyen :A

• Güldürdün
Ona ben de sinir olmuştum da tek numarası Karadeniz değilmiş :A Mert için ne düşünüyorsun, Halil Sezai şarkıları söyleyen :A
Hasanmış adı. Artık Karadeniz dememe gerek kalmadı :A

Mert favorim ama Devrim alsada olur :A Mert'i ilk geldiği performansı izlemiştim. Ondna dolayı sempatim var :A Devrim'i daha bugün dinledim. Bir şarkıda etkiledi :A

Yok, Hasan'ı yinede sevmedim :A
------

Devrim yine iyi. Mert'in bir tık üstü olabilir :A

• Güldürdün
Hasanmış adı. Artık Karadeniz dememe gerek kalmadı :A

Mert favorim ama Devrim alsada olur :A Mert'i ilk geldiği performansı izlemiştim. Ondna dolayı sempatim var :A Devrim'i daha bugün dinledim. Bir şarkıda etkiledi :A

Yok, Hasan'ı yinede sevmedim :A
------

Devrim yine iyi. Mert'in bir tık üstü olabilir :A
Hasan benim de favorim değil ama Karadeniz söyleyeceğine bunları söylemesi daha iyi :A Devrim şampiyon gibi ya :A

• Güldürdün