Geldim Dosi hanım@MasacRE 'ye güvenmemek gerekirdi
Bağlantı koptu kapattım. Açarım birazdanGeldim Dosi hanım
Daha final yeni başlıyor Dosi hanım, 10 kişi final mi olurmuşBağlantı koptu kapattım. Açarım birazdan
Favorin kim? Beyaz'ın takımda her kalan iyiDaha final yeni başlıyor Dosi hanım, 10 kişi final mi olurmuş
Şu kalan altılıda tahmin ettiğim iki kişi elendi Kalan dördünden Devrim sanki öne çıkıyor gibi. Mert de de çok iyi ses var ama söyleyiş tarzı çok abartılı. Onun için ne düşüneceğim konusunda kararsız kaldımFavorin kim? Beyaz'ın takımda her kalan iyi
Devrim ve Mert harici diğerlerini destekleme. Ayrı düşeriz diğer ikili sadece bugün dinledim. Gerçi şu Karadeniz müziği çalanı değilde, diğerini tam dinleyemedimŞu kalan altılıda tahmin ettiğim iki kişi elendi Kalan dördünden Devrim sanki öne çıkıyor gibi. Mert de de çok iyi ses var söyleyiş tarzı çok abartılı. Onun için ne düşüneceğim konusunda kararsız kaldım
Karadeniz müziği çalanı karadeniz şarkısı söylerken beğenmemiştim de şu son söylediği şarkıda sesini beğendim Diğer kişi Hakkı. Onu beğeniyorum ama kalan dört kişi arasında şampiyonluk şansı en düşük isim o gibi geliyor banaDevrim ve Mert harici diğerlerini destekleme. Ayrı düşeriz diğer ikili sadece bugün dinledim. Gerçi şu Karadeniz müziği çalanı değilde, diğerini tam dinleyemedim
Karadeniz üzerinden habire gitmesine gıcık oldum (enstrüman). O elensinKaradeniz müziği çalanı karadeniz şarkısı söylerken beğenmemiştim de şu son söylediği şarkıda sesini beğendim Diğer kişi Hakkı. Onu beğeniyorum ama kalan dört kişi arasında şampiyonluk şansı en düşük isim o gibi geliyor bana
Ona ben de sinir olmuştum da tek numarası Karadeniz değilmiş Mert için ne düşünüyorsun, Halil Sezai şarkıları söyleyenKaradeniz üzerinden habire gitmesine gıcık oldum (enstrüman). O elensin
Hakkı'nın tarzı ve şarkısı uyumsuz gelmişti. Şimdiki performansa bakarım artık
Hasanmış adı. Artık Karadeniz dememe gerek kalmadıOna ben de sinir olmuştum da tek numarası Karadeniz değilmiş Mert için ne düşünüyorsun, Halil Sezai şarkıları söyleyen
Hasan benim de favorim değil ama Karadeniz söyleyeceğine bunları söylemesi daha iyi Devrim şampiyon gibi yaHasanmış adı. Artık Karadeniz dememe gerek kalmadı
Mert favorim ama Devrim alsada olur Mert'i ilk geldiği performansı izlemiştim. Ondna dolayı sempatim var Devrim'i daha bugün dinledim. Bir şarkıda etkiledi
Yok, Hasan'ı yinede sevmedim
------
Devrim yine iyi. Mert'in bir tık üstü olabilir
Net favorini de hadi son kararın ne yada Mert söylesin öyle deHasan benim de favorim değil ama Karadeniz söyleyeceğine bunları söylemesi daha iyi Devrim şampiyon gibi ya
Favorim derken ben mi kimi tutuyorum yoksa kim mi kazanırNet favorini de hadi son kararın ne yada Mert söylesin öyle de
Yok ya bu Hakkı'nın tarzı ve şarkıları uyumsuz geliyor bana
Kazanmasını istediğin tabiki favorin denirken o cevaplanır herhaldeFavorim derken ben mi kimi tutuyorum yoksa kim mi kazanır
Net favori belirleyemedim galiba Devrim ile Mert final ama o kesinKazanmasını istediğin tabiki favorin denirken o cevaplanır herhalde
Ama nasıl sinerji yapacağız :SNet favori belirleyemedim galiba Devrim ile Mert final ama o kesin
Devrim'e yoğunlaşalım o zaman, Mert konusunda kararsız kaldım çünküAma nasıl sinerji yapacağız :S
Neyse Mert Devrim el ele Mert görsellik olarak daha öndedir bence. Bakalım
Yok yapamam. Bu da demek oluyor ki ikiside almaz (alacaklar )Devrim'e yoğunlaşalım o zaman, Mert konusunda kararsız kaldım çünkü