The_Erinch
Favori Üye
Seda Sayan gerçekten çok istedi ve ilkkez bukadar istekli bir jüri gördüm oyüzden günlerdir kazanan o olsun diye defalarca yazdım. Yine ikimiz ortak isimde buluştuk ve kazandıkiyi ki @Sherlock bey bulaşmadı. Ceren'de gördük@MEnes dizileri reytinge kurban ederken Sherlock ise ilk oylamada elenmesini sağladi kızın
@Ahmed kazandık
Biz söylediysek olay bitmiştir zaten. Yine yaptık yapacağımızı ve doğru kişiyi şampiyonluğa ulaştırdıkSeda Sayan gerçekten çok istedi ve ilkkez bukadar istekli bir jüri gördüm oyüzden günlerdir kazanan o olsun diye defalarca yazdım. Yine ikimiz ortak isimde buluştuk ve kazandıkiyi ki @Sherlock bey bulaşmadı. Ceren'de gördük@MEnes dizileri reytinge kurban ederken Sherlock ise ilk oylamada elenmesini sağladi kızın
@Ahmed kazandık
Biz söylediysek olay bitmiştir zaten. Yine yaptık yapacağımızı ve doğru kişiyi şampiyonluğa ulaştırdık
Ceren reisin şampiyonluk şansı yoktu zaten Şerlok beyciğimReisimizi hemen sattınız Utku beyciğim...
Aynısı, olsun bak şu siteyi buldum buradan da takip ediliyor galiba.Yukarıdaki linkten "?lang=tr"kısmını silip enter'a basmayı dener misin bi.
Aynısı, olsun bak şu siteyi buldum buradan da takip ediliyor galiba.
Twitter ⚡ Trending Hashtags in Turkey, Right Now
Know which hashtags are trending right now on twitter in Turkey. These are the most tweeted hashtags from Turkey.www.tweeplers.com
Mükemmel biri olduğunuzu daha önce söylemismiydim?Haklısın çıkabilir ama benden kötü mana çıkmaz, biliyorsun...
Ceren reisin şampiyonluk şansı yoktu zaten Şerlok beyciğim
Aynen öyle Şerlok beyciğim. Ceren reis bizim gönüllerimizin şampiyonu oldu zaten, gerisi önemsizOlsun Utku beyciğim, gönüllerimizin şampiyonu o.
Valla bilmiyorum yarışmayla zerre alakam yok ama beni de etiketlemiş...Adaşım... bu mesaj ne demek, ne yapmak, nereye varmak istemektedir... @MEnes
Adaşıma katılıyorum ama ben de şimdi bir başkayım yani. Sadece Enes bazlı bakamayız olaya...
Mükemmel biri olduğunuzu söylemişmiydim daha önce?
Söylemişseniz bile hatırlamam zaten Dosi hanım.
İsmi Enes olan birinin mükemmel olmama ihtimali mi? Zaten öyle bir ihtimal yok.@MEnes
Adaşıma katılıyorum ama ben de şimdi bir başkayım yani. Sadece Enes bazlı bakamayız olaya...Evet söylemiştiniz, biliyorum...
Bunu söylemiştim daha önce zaten...İkinizede aynı soruyu sordum ama biriniz ikinizi överken, diğeri kendini övdü
Nezaman uyuyacaksın? Sana birşey soracağım ama yarına kesin mesajıni görürum diyorsan yarına yazarım fakat yarın akşama kadar mesajıma cevap vermen şartıylaBunu söylemiştim daha önce zaten...Kendim dışında birini çok az överim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?