TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Hakemlik: "Sahaya 2 takımla çıkıyorsunuz, ikisinin bir sürü taraftarı var ama siz bir taraftarınız bile yok."

Beyazıt Öztürk

Ne güzel yorumladı be.

Seda Sayan yoluna Şahin'in kız kardeşi Zeliha ile devam edip elediği yarışmacıyıda vokalistlik teklif etti
iki yarışmacıda memnun ayrılmış oldu.

Zeliha'nın sesi çok iyi ama doğru şarkıyla çıkıp değerlendirmiyor.

Genel olarak izlediğim kadarıyla bu sezon güzel sesler fazla değil. Düello izliyorum bugün, bu seviyeye gelmiş sesler bile vasat yani.

Tüm iyi sesler önceki sezonlarda tükendi heralde.

Reactions: Dosi
Genel olarak izlediğim kadarıyla bu sezon güzel sesler fazla değil. Düello izliyorum bugün, bu seviyeye gelmiş sesler bile vasat yani.

Tüm iyi sesler önceki sezonlarda tükendi heralde.
Bu sezon bende çok takip etmedim. İlk başlarda iyi seslere dönmeyip kötü söyleyenlere dönünce izlemeyi bıraktim bir an
Bir ara bir konuda bir video bile paylaşmışım şu sese dönüldü deyip alay etmiştim

Son zamanlarda arada bakıyordum ve çok sağlam az ses var gerçekten, Bu sene en iyi sesler Seda Sayan'a gitti. Bakalım final turlarına kimler kalacak. İzlerim o kısımları

Reactions: Ahmed
Yorumlaşırız buradan.

Reactions: Dosi
Murat Boz resmen eledi Tuana'yı ve daha da şaşırdığım diğer jürilerin hiçbiri basmadı butona. Bu kız şampiyon olurdu eğer halkın elinde olsaydı.

Şimdi İbrahim Erkal'dan şarkı söyleyen hanımefendinin giyim tarzı ne hoş ya.

9 sezon izlediğim yarışmayı bu sezon izlemedim şuan çeyrek finaline bakıyorum, ne alaka ise işte😋😅

Athena Gökhan'ın dönemine denk gelip onu seçse büyük ihtimalle şampiyon olurdu o adam. Seda ile şansı daha az.
Eğer şimdiye kadar sergilediği gibi performanslar sergilerse neden olmasın sonuçta sms atan sesine atacak Seda'nın yarışmacısı deyip atmaktan vaz mı geçecek.

Eğer şimdiye kadar sergilediği gibi performanslar sergilerse neden olmasın sonuçta sms atan sesine atacak Seda'nın yarışmacısı deyip atmaktan vaz mı geçecek.
Şarkı seçiminden bahsediyordum ben aslında. Finaller öncesi grup halinde takım performansları da çok iyiydi Gökhan'ın. Bu konularda geri planda kalabilir.