İzlemedim dün ama Ferat kazanır demiştim kazanmış yine tutturdum
İzlemedim dün ama Ferat kazanır demiştim kazanmış yine tutturdum
O Ses Türkiye 2023'e gelseydin ya niye bu kadar acele ettinİzlemedim dün ama Ferat kazanır demiştim kazanmış yine tutturdum
Hızlı olmayı severimO Ses Türkiye 2023'e gelseydin ya niye bu kadar acele ettin
Aynen daha reklamlar devam ediyorken açıklamış hikayesindeHızlı olmayı severimHadise birinciyi önceden açıklamış diyorlar doğru mu
Acun kovar artık onuAynen daha reklamlar devam ediyorken açıklamış hikayesinde
2 ay var daha doğuma. Hamilelik bir engel bir hastalık değildir.7 aylık hamile yarışmacı geldi. İkinci tura da kaldı. Nasıl yarışacak meraktayim.@Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @DarkLegenD @Sherlock @Aserat
Başka zaman bulamamış mı?7 aylık hamile yarışmacı geldi. İkinci tura da kaldı. Nasıl yarışacak meraktayim.@Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @DarkLegenD @Sherlock @Aserat
Reklam olsun diye almışlar, merak uyandırmak için.2 ay var daha doğuma. Hamilelik bir engel bir hastalık değildir.
En kötü elenir, veya seneye direk 2
turda başlar
Bakamadım, bir sorun oldu o an evde.Başka zaman bulamamış mı?Ne dedi bu durum hakkında?
Daha önceden birkaç kere kabul edilmiş ama hep birşey çıkmış, kardeşinin düğünü vs.Başka zaman bulamamış mı?Ne dedi bu durum hakkında?
Uyuyacağım yoksa konusunu açardım.Daha önceden birkaç kere kabul edilmiş ama hep birşey çıkmış, kardeşinin düğünü vs.
45 dakika da konu açılırdıUyuyacağım yoksa konusunu açardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?