- Reaksiyon puanı
- 31,776
- Puanı
- 1,059
Bir tane kız vardı çıtı pıtı bir şeydi çok güzeldiYunan yarışmacılar çok yakışıklıymış, duyumlarım geldi
Bir tane kız vardı çıtı pıtı bir şeydi çok güzeldiYunan yarışmacılar çok yakışıklıymış, duyumlarım geldi
Evde değilim şuan. Eve gidince açarım.bir ara tanıtımı gördüm. Güçlü diyebikeceğim pek bir ses görmedim. Ferat favorim. Yarın tam bakarım
Benim favorim belli oldu bile diğerlerini dinlememe gerek yokEvde değilim şuan. Eve gidince açarım.bir ara tanıtımı gördüm. Güçlü diyebikeceğim pek bir ses görmedim. Ferat favorim. Yarın tam bakarım
Ya İsyan’ı söyleyen kız aynı Ayda gibi söyledi şarkıyı. Daha geçenlerde o efsane performansı tekrar izlemiştim
Evet o tarzda söyledi, ama Ayda daha iyiydi benceYa İsyan’ı söyleyen kız aynı Ayda gibi söyledi şarkıyı. Daha geçenlerde o efsane performansı tekrar izlemiştim
Neyse ki senin Seda bacın finalde pek konuşacak zaman bulamıyor. Eleme zamanları birkaç kere bakayım dedim dayanamadım kapattım Seda'yı duyuncaSeda bacımı temsil ediyorsun bu nasıl performans...
Neyse ki senin Seda bacın finalde pek konuşacak zaman bulamıyor. Eleme zamanları birkaç kere bakayım dedim dayanamadım kapattım Seda'yı duyunca
Devam ediyor mu hala
Evet editledim mesajı ama o arada yazdınGeçti kız şaşırttı. 😱 Finale geliyor gümbür gümbür kadırgalı.
Ediyor, aç tvyi veya neti katılDevam ediyor mu hala
Sondaki nasıl geçti şaka gibi...
Açtım Survivor tanıtımını mı gösterdi az önceEdiyor, aç tvyi veya neti katıl
Ya o herif daha önce de katılmıştı, baya da ilerlemişti. Onu almamaları lazımdı bence ne işi var buradaOynak balina sadece oynadığı için kazanacak bu gidişle.@dreamy
Aynen öyle tam zamanındaAçtım Survivor tanıtımını mı gösterdi az önce
Gizli gizli izlemişsindir gerçi ama yine de haber vereyim, devam ediyorKapıyorum şu tanıtım bitince açarım.
Yok neden heyecanlanayım ki tanıtımı göremedim zaten açtığımda Survivorla ilgili konuşuyorlardıAynen öyle tam zamanındaHeyecanlandın mı survivor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?