TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Son 2 sene koptum. Eskiden hepsine bakardım.
Bu sene reklamlardan izleyebildiim. Arada youtubeden bakardım yada bölümlerin son 2-3 performansına bakabiliyordum diziler ozamana kadar bittiği için.
Reklama girmişken atayım ilk çıkanları

Bu ikisi finale çıktı.

https://o-ses-turkiye.acunn.com/ayd...i-yari-final-ikinci-performansi-1113659-video

https://o-ses-turkiye.acunn.com/ceren-duzova-ayrilik-yari-final-ikinci-performansi-1113658-video

Bu da elendi.

https://o-ses-turkiye.acunn.com/sel...g-yari-final-ikinci-performansi-1113657-video

Jüriler yarışmacılarıyla şarkı falan söylerdiler. Gökhan her sene farklı şarkılardan performanslar hazırlıyordu. Onlar da yok galiba.
Onlar finalde oluyordu ya, yarın yaparlar bir şeyler

Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.
Aa bak ben niye koptum biliyormusun yarışmadan? Başları çok izleniyor diye bir sürü yarışmacı kattılar takımlara geçen sene ve sonra ikinci tur öncesi şans verilmeden, ikinci kez dinlenmeden sen, sen , sen düeloya gidiyorsunuz ve diğerlerini elediler. Sistemi bozdular.
Bu senede öylemiydi bilmiyorum izlemedim

Evet o sistem çok kötü işte. Sanırım yine öyleydi. Ben de pek takip etmedim bu sene, son final turlarına bakıyorum işte.

İlk turun reytingleri yüksek diye ilk turu uzattıkça uzatıyor Acun, sonra dediğin gibi bir daha şans bile bulamıyor güya üst tura geçenler. O baya tadını kaçırıyor yarışmanın.

@Dosi @MasacRE- bu sene ben ikinci turların başını izledim geçen seneki gibi şans vermeden elemediler, tüm yarışmacıları bir kez daha dinlediler ama tabi çok yarışmacı olduğu için üçer üçer çıktılar ve ikisi elendi öyle devam etti tüm 2.turlar boyunca

Ceren Düzova finallik isim değil.
Aydan Karaman'ı da dinledim, iyiydi.

Oldu. Hayat hikayesini anlatan reyiz elendi
3 kadın 3 erkek. 2 Gökhan, 2 Murat, 1 Yıldız, 1 Hadise oldu

O zamanlar bu kadar sıkışık değildi program
Bu sene hiç izlemedim ama herkes Yıldız kazanır derken ben de Acun Yıldızı şampiyon yapmaz Murat'ı yapar demiştim bakalım tutacak mı

Lütfiye ve Nihat'tan biri kazanmalı.

Öyle yapmışsa iyi olmuş o zaman, daha mantıklı. Önceki hali çok kötüydü çünkü.
Ceren Düzova finallik isim değil.
Aydan Karaman'ı da dinledim, iyiydi.
O üçlüde ben de Ceren elenir diğer ikisi geçer diye bekliyordum ama Selenay elendi.
Bu sene hiç izlemedim ama herkes Yıldız kazanır derken ben de Acun Yıldızı şampiyon yapmaz Murat'ı yapar demiştim bakalım tutacak mı
Yıldız ile Hadise'ninki zayıf görünüyor, ya Murat ya Gökhan kazanır

Ben biliyorum bu işi ya bence Murat kazanır bu sene ama ben Gökhan'ı ve Lütfüye'yi tutuyorum

Hiç belli olmuyor. Insanlar duygusal davranırsa Oğulcan finale çıkabilir

Halk duygusal davrandı

Serenay haketmedi elenmeyi :S
Ya demek çıkanladan biri Aydan. İşin ilginç yanı bu kız düelloda elendi ve Murat Boz almıştı takımına. Şans verilme bu yönden iyi.
Geçen sene çok ama çok hak yenildi

Bunu duymak iyi. Geçen sene buyüzden soğudum yarışmadan

Şuna bakın MasacRE, eskici
iki yarışmacıda finalde. Ikisi düelloda aynı şarkıyı seslendirmişti ve kıyaslama yapabilriz
Gökhan Lütfiyeyi seçince Muratta Aydanı takımına alıp elenmekten kurtarmıştı.
Bakalım Gökhan doğru kişiyimi seçmiş

Lütfiye Aydan'a karşı

İzleyebildin mi Lütfiye'yi yoksa sallıyor musun

Sallıyorum
yani sen onları tuttuğun için benim de onları tutasım geldi sen iyi diyorsan iyidir Lütfiye reyiz

Gökhan reyiz her zaman en doğru seçimi yapar

Evet dün bahsetmişlerdi Murat senden almıştım demişti Aydan'ı Gökhan'a
Bence doğru seçim ama ikisini karşı karşıya getirmeyip ikisiyle de devam etse daha iyi olurmuş