TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

İyi o zaman kadın yarışmacı şampiyon olabilir bu sene :A

O zaman şampiyon olur mu diyelim yani :A
Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finalde :A Matematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama :A

Araf'ı söyleyen arkadaş bu nasıl cesarettir kardeşim. :D Bu adam nasıl Yarı Finale gelmiş. Müzikten bağımsız söyledi şarkıyı. :A

Son kalan üçlü erkekmiş, 3 kadın 3 erkek olacak finalde :A Matematiksel olarak şanslar eşit ama ne olur bilemeyeceğim, favorim Lütfiye ama :A
Hayatını anlatan bir reyiz varmış galiba o şampiyon olur bence malum hayat önemli :A ama ben de Lütfiye'yi destekliyorum :A

Ben ilk sezon hariç hepsini izledim.
En güzeli süphesiz Türkiye ve Yunanistandı.
Bu sezon takip edermiyim bilmiyorum ama sonlarda yine olurum :D
Bence eski survivorlar iyi değil ya, parkurlar falan çok basit bir de eleme sistemi iyi değildi :D

Ben de bu kadar takip eden olduğunu bilmiyordum, bilsem konuyu daha önce hortlatırdım :A Tamam şunun sonucunu da alalım atayım :D
Son 2 sene koptum. Eskiden hepsine bakardım.
Bu sene reklamlardan izleyebildiim. Arada youtubeden bakardım yada bölümlerin son 2-3 performansına bakabiliyordum diziler ozamana kadar bittiği için.

Senkronize söyleyemiyorlar şarkıyı. Doğru dürüst zaman bırakmadı galiba Acunmedya adamlara.
Biraderler söyledi. Bir kötü performans daha dinledik. Bu nasıl bir Yarı Final. :A Rezalet. :A
Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.

Her sene böyle yapıyor Acun ya Survivor başlayacak diye çok aceleye getiriyor O Ses'in son turlarını. Üst üste bu kadar performans, provalar falan derken performanslarını tam yansıtamamaları normal.
Jüriler yarışmacılarıyla şarkı falan söylerdiler. Gökhan her sene farklı şarkılardan performanslar hazırlıyordu. Onlar da yok galiba. :D