- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Geçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumKimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani
Geçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumKimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani
Kimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yani
Ben uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu programGeçen sene Dodan'ı en baştan söylemiştim şampiyon olacak diye, tutturmuştum da bu sene bilemiyorumÇok sivrilen biri de yok gibi ama
Yarışmacının mı destekçisi çok Yıldız Tilbe'nin mi
Bütün hepsini izlemek bayıyor da tüm sene bakmasam bile final turlarına bakarım benBen uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu program
Ben de finallere bakıyordum önceden ama bu sene tv izlemeyi unuttum o yüzden bakmadımBütün hepsini izlemek bayıyor da tüm sene bakmasam bile final turlarına bakarım ben
Yarın yarı final, pazar final sanırım. İzle onları da yorumlaşalımBen de finallere bakıyordum önceden ama bu sene tv izlemeyi unuttum o yüzden bakmadım
Ben uzun zamandır izlemiyorum sıktı artık bu program
Tamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorumYarın yarı final, pazar final sanırım. İzle onları da yorumlaşalım
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldıYıldız Tilbe'nin.
Tamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorumo değilde Survivor tanıtımını izledin mi
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldı
Ben de oturmuş burda seni dinliyorum ya izliyorsunda konuşuyorsun sandım ama sen de bizdenmişsin meğerİddialı birkaç yarışmacısı vardı diye hatırlıyorum, bu sezon ben de takip etmedim düzgün.
İzledimTamam senin için izlemeye çalışırım ama söz vermiyorumo değilde Survivor tanıtımını izledin mi
Ama yarışmacısının sesi de önemli kurtarırı var mı sence ve kaç tane yarışmacısı kaldı
Tamam yazınca beni de etiketle bari yorumunu merak ettimİzledimBirazdan geleceğim o konuya yazarım bir şeyler
Ben de oturmuş burda seni dinliyorum ya izliyorsunda konuşuyorsun sandım ama sen de bizdenmişsin meğer
İzlemeyi düşünüyordum ama misafirlikteyim izleyemiyorum@eskici @S.G.A.T. izliyor musunuz?
SGAT'ın söylediği kadın buydu galiba, baya iyi cidden bugün de iyiydi
https://o-ses-turkiye.acunn.com/lutfiye-ozipek-her-seyi-yak-yari-final-performansi-1113646-video
Gökhan'ınİzlemeyi düşünüyordum ama misafirlikteyim izleyemiyorumkimin takımında bu yarışmacı
Aaa bizde canlıymış.Gökhan'ınReisi yine şampiyon yapacağız, hem de kadın yarışmacıyla olacak bu sefer o ses'de bir ilk olarak
Aaaa ben onu diyordum işte 😱Selenay nasıl elenir? Finalde olmalıydı. 😱
LütfiyeAaa bizde canlıymış.
Bende açtım.
Hangi kadın o ? Gökhan'ın takiminda iyi bir genç kızda vardı
Aaaa ben onu diyordum işte 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?