Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.Niye elensin ki Emre şampiyon olacak.
Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.Niye elensin ki Emre şampiyon olacak.
Aynen la apaçiye dönmüş bu ne.Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.
Fena olmamış şarkı.Aynen la apaçiye dönmüş bu ne.
Ama şarkı güzele benziyor melodiyi direkt beğendim.
Ay bunu da mı beğeniyordun senFena olmamış şarkı.
Aynen saçlarını beğenmedim, eski tarzı daha iyiydi.
Yani öyle beğenme değil de iyiydi.Ay bunu da mı beğeniyordun sen
Diğerleri de iyi seçimler yapmıyorlar neyse ki.@Bully saka yapiyorum ama sampiyon olmasi icin gökhanlarin daha iyi sarkilar secmesi lazim bu sekilde olmaz
Diğerleri de iyi seçimler yapmıyorlar neyse ki.
Finale saklıyorlardır herhalde finalde şov bekliyoruz Emre'den.
Birisi Oğuz Berkay ve yanındaki kız için şey yazmış: ''yerli justin ve selena'' Çok güldüm.Oğuz Berkay Fidan neden o kadar iğrenç bir giyime ve saça sahipsin Allah aşkına. Senden de bir cacık olmaz.
Acayip kıl oldum istediği kadar kendini değiştirsin Adamda üzgünüm ama star ışığı yok. Nasıl 1.oldu yarışmada aşikar.Birisi Oğuz Berkay ve yanındaki kız için şey yazmış: ''yerli justin ve selena'' Çok güldüm.
Bu performansla finale kalmalı, muhteşem yorumladı. Gerçi bu şarkının O Ses'te sürekli söylenmesinden rahatsızım ama olsun.@Bully aynen hepsinin secimleri kötü insanlarin daha cok begendigi ve etkilenecegi sarkilar secmeliler bence bakalim finale kalabilirse şov yapar belki bu arada türkanım cıktı insallah finale kalacak
Bu performansını zayıf buldum biraz umarım elenmez.Bu yıl Tankurt da birinci olabilir @Bully Aşırı beğeniliyor kendisi.
İrem Derici ve Demet Akalın, Aziz'e destek istedi.
Yakışıklı da çocuk, Allah var.Bu performansını zayıf buldum biraz umarım elenmez.