Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.Niye elensin ki Emre şampiyon olacak.![]()
Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.Niye elensin ki Emre şampiyon olacak.![]()
Aynen la apaçiye dönmüş bu ne.Oğuz Berkay geldi, o napmış la saçlara.![]()
Fena olmamış şarkı.Aynen la apaçiye dönmüş bu ne.
Ama şarkı güzele benziyor melodiyi direkt beğendim.![]()
Ay bunu da mı beğeniyordun senFena olmamış şarkı.
Aynen saçlarını beğenmedim, eski tarzı daha iyiydi.![]()
Yani öyle beğenme değil de iyiydi.Ay bunu da mı beğeniyordun sen![]()
Diğerleri de iyi seçimler yapmıyorlar neyse ki.@Bully saka yapiyorum ama sampiyon olmasi icin gökhanlarin daha iyi sarkilar secmesi lazim bu sekilde olmaz![]()
Diğerleri de iyi seçimler yapmıyorlar neyse ki.
Finale saklıyorlardır herhalde finalde şov bekliyoruz Emre'den.![]()
Birisi Oğuz Berkay ve yanındaki kız için şey yazmış: ''yerli justin ve selena'' Çok güldüm.Oğuz Berkay Fidan neden o kadar iğrenç bir giyime ve saça sahipsin Allah aşkına. Senden de bir cacık olmaz.![]()
Acayip kıl oldum istediği kadar kendini değiştirsin Adamda üzgünüm ama star ışığı yok. Nasıl 1.oldu yarışmada aşikar.Birisi Oğuz Berkay ve yanındaki kız için şey yazmış: ''yerli justin ve selena'' Çok güldüm.![]()
Bu performansla finale kalmalı, muhteşem yorumladı.@Bully aynen hepsinin secimleri kötü insanlarin daha cok begendigi ve etkilenecegi sarkilar secmeliler bencebakalim finale kalabilirse şov yapar belki
bu arada türkanım cıktı insallah finale kalacak
![]()
Bu performansını zayıf buldum biraz umarım elenmez.Bu yıl Tankurt da birinci olabilir @BullyAşırı beğeniliyor kendisi.
İrem Derici ve Demet Akalın, Aziz'e destek istedi.![]()
Yakışıklı da çocuk, Allah var.Bu performansını zayıf buldum biraz umarım elenmez.![]()