ay efsunun bebişi öldü bir daha çocuğu olamayacakmış ay pis @Çiğdem- çekemedin dimi yine kara büyüler yağtın @vadikızı ve @Yiğitt le .ss üçüz dingiller @cookies @Forumdash @Bully @Harunnn60 @destere
Allah rahmet eylesin.ay efsunun bebişi öldü bir daha çocuğu olamayacakmış ay pis @Çiğdem- çekemedin dimi yine kara büyüler yağtın @vadikızı ve @Yiğitt le .ss üçüz dingiller @cookies @Forumdash @Bully @Harunnn60 @destere
dokorlarda garip pat diye cocugun olmayacak diyoray efsunun bebişi öldü bir daha çocuğu olamayacakmış ay pis @Çiğdem- çekemedin dimi yine kara büyüler yağtın @vadikızı ve @Yiğitt le .ss üçüz dingiller @cookies @Forumdash @Bully @Harunnn60 @destere
kaç saat sürüyor la senin dizi ? sanırım akşam sekizde başlıyor sahura kadar devam ediyor bölümay efsunun bebişi öldü bir daha çocuğu olamayacakmış ay pis @Çiğdem- çekemedin dimi yine kara büyüler yağtın @vadikızı ve @Yiğitt le .ss üçüz dingiller @cookies @Forumdash @Bully @Harunnn60 @destere
bence de öyle bişiler olurdokorlarda garip pat diye cocugun olmayacak diyor
baharla yine dusman olacak hatta bebisini calsa sasirmam al sana yeni sezon konusu))
desene yunan kullarımızın daha çekeceği varmış çileleri bitmemiş bu dünyada )yunan kullarmız da efsuna kavuşuyor çatlasın @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt @cookies @Harunnn60 @destere @Forumdash
bugü müydü
Çatlayacak bir şey yok ki ahı gitmiş vahı kalmış zaten.Bu konu 2 sezon daha götürür diziyi @Aserat ta çatlar
Fox işte yahu aniden sunmuşTV'de görünce şok oldum ne ara tanıtım oldu ne ara çektiler ne ara yayınlandı. 😱
Hayır ben Fox'a sık sık baktım bu hafta 1 defa bile görmedim.1 haftadır tanıtımları dönüyor TV'de. Fox'u suçlamayın. Suçu kendinizde bulun.