NOW O Hayat Benim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakma bana arada bende bakıyorum.

Kaliteyi kaybetti ama o bir gerçek. 2.Sezon bölümleri enfesti.

nasıl hala baştan sona izleyebiliyormusun ?
ben bir iki kere bakmaya çalıştım en fazla 10 dakika dayanıyorum diziye
)

işte ABD de meksikalıların en yoğun olduğu eyaletlerdeki yerel tv kanallarında yayınlanıyordur
la totoş abd de ana dili ispanyolca olan 40 milyon insan var 70 milyon insan şakır şakır şakır ispanyolca konuşuyor ne küçükmsüyon neredeyse türkiye nüfusu ka

la totoş abd de ana dili ispanyolca olan 40 milyon insan var 70 milyon insan şakır şakır şakır ispanyolca konuşuyor ne küçükmsüyon neredeyse türkiye nüfusu ka

çokluk kalite demek değilki geldikleri yer ve dünyaya bakış açılarındaki kadüklük önemli
)

çokluk kalite demek değilki geldikleri yer ve dünyaya bakış açılarındaki kadüklük önemli
)
ne var la bunda ona bakarsan batı avrupa dediğin yerdekiler de doğu avrupa kökenli zamanında türkler ite ite batıya kaydırmış adamları
) kökü kaliteli olan kaç yer var

ne var la bunda ona bakarsan batı avrupa dediğin yerdekiler de doğu avrupa kökenli zamanında türkler ite ite batıya kaydırmış adamları
) kökü kaliteli olan kaç yer var
kök derken ırk anlamında demedim ? yoğruldukları seksi kültür açısından geldikleri yerden bahsettim
yoksa kökene inersen herkesin kökenini ademle havaya kadar değdirmen mümkün
)

kök derken ırk anlamında demedim ? yoğruldukları seksi kültür açısından geldikleri yerden bahsettim
yoksa kökene inersen herkesin kökenini ademle havaya kadar değdirmen mümkün
)
la şimdi latin amerikalılara laf ettirmem dünyanın en sevişken insanları kendileri ayrıca vücut ölçüleri konusunda da çok bonkörler
) yoğruldukları alan verimli yani

la şimdi latin amerikalılara laf ettirmem dünyanın en sevişken insanları kendileri ayrıca vücut ölçüleri konusunda da çok bonkörler
) yoğruldukları alan verimli yani

genetik anlamda çok seksi şeyler latinler bende onlara laf ettirmiyorum
ama dünyayı beyinleriyle değilde g.. leriyle alğılıyorlar o yüzden bir türlü başları bitten bilmem nereleri şey den kurtulmuyor adamların
)

@xemrexxx bamyasıyla oynayadursun ben better call saul un 3. bölümüne başlayayım artık
)