Nuran'dan sonra dizi çöker bence.![]()
günaydın
Nuran'dan sonra dizi çöker bence.![]()
Bakma bana arada bende bakıyorum.günaydınnuran öldükten sonra zaten 30 bölüm yayınlandı? hala pazarın en tombul dizisi
![]()
esas haberi unuttum şimdi açatyım forumda efsun abd de yayına başlıyorgünaydınnuran öldükten sonra zaten 30 bölüm yayınlandı? hala pazarın en tombul dizisi
![]()
Aaa yok artık.esas haberi unuttum şimdi açatyım forumda efsun abd de yayına başlıyor@Harunnn60
esas haberi unuttum şimdi açatyım forumda efsun abd de yayına başlıyor@Harunnn60
Aaa yok artık.Ağzım açık kaldı mesajın okuyunca. 😱
MundoFox'mu yayınlayacak acaba.
mundo foxtan daha büyük bir kanalabd nin new mexico eyaletinde yayınlanıyordur ?![]()
Bakma bana arada bende bakıyorum.
Kaliteyi kaybetti ama o bir gerçek. 2.Sezon bölümleri enfesti.![]()
mundo foxtan daha büyük bir kanalhem o mundıomax oldu artık
![]()
Annemler bakıyor bende bakıyorum. @xemrexxx 'in dediği gibi diziyi Efsun ile Hülya götürüyor.nasıl hala baştan sona izleyebiliyormusun ?ben bir iki kere bakmaya çalıştım en fazla 10 dakika dayanıyorum diziye
)
la totoş abd de ana dili ispanyolca olan 40 milyon insan var 70 milyon insan şakır şakır şakır ispanyolca konuşuyor ne küçükmsüyon neredeyse türkiye nüfusu kaişte ABD de meksikalıların en yoğun olduğu eyaletlerdeki yerel tv kanallarında yayınlanıyordur![]()
la totoş abd de ana dili ispanyolca olan 40 milyon insan var 70 milyon insan şakır şakır şakır ispanyolca konuşuyor ne küçükmsüyon neredeyse türkiye nüfusu ka![]()
ne var la bunda ona bakarsan batı avrupa dediğin yerdekiler de doğu avrupa kökenli zamanında türkler ite ite batıya kaydırmış adamlarıçokluk kalite demek değilki geldikleri yer ve dünyaya bakış açılarındaki kadüklük önemli)
kök derken ırk anlamında demedim ? yoğruldukları seksi kültür açısından geldikleri yerden bahsettimne var la bunda ona bakarsan batı avrupa dediğin yerdekiler de doğu avrupa kökenli zamanında türkler ite ite batıya kaydırmış adamları) kökü kaliteli olan kaç yer var
la şimdi latin amerikalılara laf ettirmem dünyanın en sevişken insanları kendileri ayrıca vücut ölçüleri konusunda da çok bonkörlerkök derken ırk anlamında demedim ? yoğruldukları seksi kültür açısından geldikleri yerden bahsettimyoksa kökene inersen herkesin kökenini ademle havaya kadar değdirmen mümkün
)
la şimdi latin amerikalılara laf ettirmem dünyanın en sevişken insanları kendileri ayrıca vücut ölçüleri konusunda da çok bonkörler) yoğruldukları alan verimli yani
![]()
videosunu yüklüyom youtubeea bekle@xemrexxx haberi açta yatalım bizde.)
aaa delinin zoruna bak evli olmadığıma göre benden önce doğurucak tabikideAy efsun hamile mi ay ben şok @Çiğdem- den once doğurursa çikinella intihar etmeli@destere @Harunnn60 @sokak sanati