Sayın Gs’li dostum ve ben bu sektörün kurtlarıyız, izlememize gerek yok yaşananları bilmemiz için…Dizi hakkında hiçbir fikrin olmadığı nasıl da belli. O dediğin filmle uzaktan yakından bir alakası bile yok.
Çiçek gibi maşallah…Hala ediyor bence..
Sayın Gs’li dostum ve ben bu sektörün kurtlarıyız, izlememize gerek yok yaşananları bilmemiz için…Dizi hakkında hiçbir fikrin olmadığı nasıl da belli. O dediğin filmle uzaktan yakından bir alakası bile yok.
Çiçek gibi maşallah…Hala ediyor bence..
Sayın Gs’li dostum sıradaki hedeflerimizden.@Maskeli Fedai
https://twitter.com/x/status/1197999753595949061Sayın Gs'li dostuma bakın hele kudurtucu modu açmış
İçi geçmiş kurtlar sizi, bir halttan haberiniz yok...Sayın Gs’li dostum ve ben bu sektörün kurtlarıyız, izlememize gerek yok yaşananları bilmemiz için…
Çiçek gibi maşallah…
Sayın Gs’li dostumla 🎈 patlatma operasyonunuz gerekli kişilerin dikkatini çekmiş, yine başardık.
Sayın Gs’li dostum ve ben bu sektörün kurtlarıyız, izlememize gerek yok yaşananları bilmemiz için…
Çiçek gibi maşallah…
OYUNU BİZ KURUYORUZ SAYIN GS'Lİ DOSTUM..Sayın Gs’li dostumla 🎈 patlatma operasyonunuz gerekli kişilerin dikkatini çekmiş, yine başardık.@Maskeli Fedai
AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER SAYIN GS’Lİ DOSTUM…OYUNU BİZ KURUYORUZ SAYIN GS'Lİ DOSTUM..
@Forumdash da hayal kırıklığı… @Maskeli Fedai
Neden???@Forumdash da hayal kırıklığı… @Maskeli Fedai
Kendisinden beklemezdim.. @Forumdash@Forumdash da hayal kırıklığı… @Maskeli Fedai
İzleyecek misin sen bunu?2.bölümde Songül daha çok öne çıkmış. 3.bölümde anası geliyor harikaNazan Kesal, diziye canlılık katmış resmen fragman bile güzel@serhatt @EmreCan
Leopar giyindiği için varoş görünüyorYine varoş bir karakter gibi oysa ben bir tık daha oturaklı bekliyordum.
Sebep sebep sebep??? Ben BABA'cıyımKendisinden beklemezdim.. @Forumdash
Kansız bacım gelmiyor@Çiğdem görse kanı donardı…
Annesi fragmanda mı? Fragmandaysa ben göremedim. TV'ye bakıyorum o ara kaçırdım belki.Leopar giyindiği için varoş görünüyorSanki Songül çok mu oturaklı o imajlaO da varoş anası gibi kokoş
Evet önizlemede gösterildiAnnesi fragmanda mı? Fragmandaysa ben göremedim. TV'ye bakıyorum o ara kaçırdım belki.
Fazilet kadar olamaz.Evet önizlemede gösterildi
SankiFazilet kadar olamaz.
Normale döner mi bilmiyorum ama forum bambaşka bişey olacaği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?