Nurgül Yeşilçay'dan Bomba Sözler!

Erkan klasik dişi köpek kuyruk sallamazsa olayina girip kendini haklı çıkartmak istemiş. O set ortamına acıdım şuan.:(

Neyse Nurgül Kösem'e gelsin.:F

Erkan açıklamasında başka dizi setlerinde çalışırken sorun yaşamadığını söylüyor ona bakarsak Nurgül de önceki dizi setlerinde sorun yaşamamış.olayı çok yanlış yerden savunuyor.ayrıca burda dizi setindeki yapımcılarında suçu olduğunu düşünüyorum

Erkan da çok sert ve güzel söylemiş, acaba kim haklı? :D Bunların dışında birisi yourm yapmalı bence, iki taraf tabi birbirini savunacak.

Nurgül haklı bence :)

Kadıncağıza demediklerini bırakmadılar :(

İşi gücü bıraktık kim haklı mevzuusunu tartışıyoruz. Ne halleri varsa görsünler :)

İşi gücü bıraktık kim haklı mevzuusunu tartışıyoruz. Ne halleri varsa görsünler :)
ama :A
nurgulyesilcay2.jpe

Ayşe Arman ve sansosyonel roportajı:F bu kadınınbu yönden seviyorum ama çok algıya yönelik bir roportaj olmuş.

Nirgül'ün "seyirci öpüşme istiyor" diye örnek verdiği mecra twitter:X twitter'ın yuzde kaçı ergen zaten. Evet yine hassas noktadan girmiş. Kadın, şiddet, aşağılanma, dışlanma vs vs...

Roporta kısmından"bu ülke gerçekten muhazafakarlaştı mı" sorusunu da gördünüz mü? Konuya da eklediniz mi? Konu nasıl "toplumun muhafazarlaşmasına" geldi bi an şaşırdım:F

Nurgül'cüğüm haklı, zaten ayrıldıktan sonra dizinin reytingleri de düştü daha fazla üsteleyip dizinin reklamını yapmasına müsade etmesin.

Nurgül Yeşilçay başından beri bu konuda sessizliğini bozmayıp bir gün bile ne diziye ne de Erkan Petekkaya'ya tek bir atıfta bulunmamışken Erkan Petekkaya'nın sürekli magazin programlarında bu konu hakkında konuşursam yer yerinden oynar, ortalık ayağa kalkar gibi laubali hareketlerine istinaden Nurgül'ün kendini her şeyi açıkça, eksiksiz, dolaysız ve şüphe yaratmayan açıklamaları zaten kimin haklı kimin haksız olduğunu yeterince gösteriyor. Sanırım Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının çok büyük bir etki yaratacağını düşünmüyor olmalıydı ki orda burda yalan yanlış konuşarak, Nurgül Yeşilçay'a hakaret ederek haksız tarafın Nurgül Yeşilçay gibi olduğunu göstermeye çalışmış. Bu sektörde Nurgül Yeşilçay'ın işine sadık olduğunu tüm oyuncular, yapımcılar dile getirmiştir. Nedense sorun Paramparça'da oldu. Sorunun nerden kaynaklandığı da açıkça belli zaten Endemol ve Erkan Petekkaya'nın açıklamalarından. Hala bi hakaret, bi ego, bi kibir kokuyor cümlelerinde bile... Diyecek söz yok, sonuna kadar arkandayız Nurgül YEŞİLÇAY!

Nurgül yeşilçay başlıkta ki gibi bombardıman yapmış Erkan Petekkaya ya :)

E
Nurgül Yeşilçay başından beri bu konuda sessizliğini bozmayıp bir gün bile ne diziye ne de Erkan Petekkaya'ya tek bir atıfta bulunmamışken Erkan Petekkaya'nın sürekli magazin programlarında bu konu hakkında konuşursam yer yerinden oynar, ortalık ayağa kalkar gibi laubali hareketlerine istinaden Nurgül'ün kendini her şeyi açıkça, eksiksiz, dolaysız ve şüphe yaratmayan açıklamaları zaten kimin haklı kimin haksız olduğunu yeterince gösteriyor. Sanırım Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının çok büyük bir etki yaratacağını düşünmüyor olmalıydı ki orda burda yalan yanlış konuşarak, Nurgül Yeşilçay'a hakaret ederek haksız tarafın Nurgül Yeşilçay gibi olduğunu göstermeye çalışmış. Bu sektörde Nurgül Yeşilçay'ın işine sadık olduğunu tüm oyuncular, yapımcılar dile getirmiştir. Nedense sorun Paramparça'da oldu. Sorunun nerden kaynaklandığı da açıkça belli zaten Endemol ve Erkan Petekkaya'nın açıklamalarından. Hala bi hakaret, bi ego, bi kibir kokuyor cümlelerinde bile... Diyecek söz yok, sonuna kadar arkandayız Nurgül YEŞİLÇAY!

bugün erkan petekkayanın cevabını okudum sosyal medyadan cevap
vermiş yalanlıyor nurgülü aynen sana katılıyorum

Şimdi Erkancılar ve Nurgülcüler türer. :F Ne meraklıyız kutuplaşmaya.:A

İkisinin de haksız olduğu taraflar illa ki vardır. Ama bana nurgül daha inandırıcı geldi. :A

Yine de yargılamıyorum ikisini de...