Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Alacak ?

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda Sensiz Olmaz adlı diziyle ekrana gelecek

Nurgül Yeşilçay, Show Tv'de yayınlanacak dizi için gold Film'le bölüm başına 55 bin TL'ye 13 bölümlük anlaşma imzaladı.

Güzel oyuncu bu anlaşmayla bölüm başına 35 bin liraya alan Beren Saat, 30 bin lira alan Tuba Büyüküstün ve Özgü Namal gibi rakiplerini geride bıraktı.

55 bin TL mi ? Masallah, bence o kadar büyük parayi haketmiyor Nurgül Yesilçay.. Tamam iyi güzel bir oyuncu ama Beren Saat ondan çok basarili..

selin demiratar içinde geçerli ben olsaydım bir yapımcı olarak ilk teklifi selin demiratara götürürdüm :)

Bu dizi tutmaz ise Nurgül Yeşilyaç'ı uzun süre bir daha ekranlarda göremeyiz herhalde. :) Çünkü 55.000 TL bölüm başına oldukça riskli bir tutar. Ben Gold Film ve Show TV'nin yerinde olsam ilk aşamada 55.000 yerine 10.000-15.000 civarında para teklifiyle başlatırım. Reytingler 7-12 arasında gelirse 55.000 TL veririm. Ne olursa olsun belki konu çok saçma olacak. Belki rakipleri çok güçlü. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerek. Reytingleri görmeden parayı açıklamamak bence daha mantıklı olurdu. :)

Gerçekten çok yüksek bir tutar, riskli bir tutar.

Bu demek oluyor ki reytingler çok yüksek gelmezse dizinin ömrü kısa olur. Zaten Show TV başlı başına bir risk :)