ne alakası var yapan kendi özel hayatında yapar böyle pozlar vermezHiç değilse kadın evli öyle şey yapmıyor evlenmeden şey yapanlar da var.![]()
ne alakası var yapan kendi özel hayatında yapar böyle pozlar vermezHiç değilse kadın evli öyle şey yapmıyor evlenmeden şey yapanlar da var.![]()
Ayol o isleri sen yapiyosun bn degil
Sanki kendi poz vermiş gizli gizli çekmişler.ne alakası var yapan kendi özel hayatında yapar böyle pozlar vermez![]()
belli değil mi tanınacağı iki dizisinin rekorlar kırdığı yunanistana gitmiş kadınSanki kendi poz vermiş gizli gizli çekmişler.![]()
Hayır şimdi kadın evli o da kocası sahilde açılmışlar uzaktan çekmiş gizlice magazinciler. Hoş bir manzara değil ama evli çift yani istediklerini yaparlar. Esas bu işi evlenmeden yapanlar var, onların ayıplanması lazım diye düşünüyorum ben. Şahsen.belli değil mi tanınacağı iki dizisinin rekorlar kırdığı yunanistana gitmiş kadınşimdi türkiyeye angelina jolie gelse tanımıcaz mı
![]()
özel hayatında kim ne yaşarsa yaşasın millete böyle öalzeme vermedikten sonra sorun değilHayır şimdi kadın evli o da kocası sahilde açılmışlar uzaktan çekmiş gizlice magazinciler. Hoş bir manzara değil ama evli çift yani istediklerini yaparlar. Esas bu işi evlenmeden yapanlar var, onların ayıplanması lazım diye düşünüyorum ben. Şahsen.![]()
Yahu sanki plajda yapmışlar ya da sahile yakın yerde, görmüyor musun açılmışlar.özel hayatında kim ne yaşarsa yaşasın millete böyle öalzeme vermedikten sonra sorun değil![]()
Tövbe tövbe.
evli diye çıplak poz da versin kocasıylaEe ne var bunda evli kadın istediğini yapar. Sultanıma kim karışabilir![]()
Ne alakası varevli diye çıplak poz da versin kocasıyla![]()
ha bodruma gitmişsin ha yunansitanaNe alakası var
Kadın sanki görüntüleri bilerek vermiş kocasıyla takılırken çekmişler işte.![]()
elştirmedim ki haberler böyleydiÇok gereksiz bir konu olmuşKadın en azından kocasıyla yüzmeksi birşeyler yapmış ve poz niteliğinde değil
@xemrexxx Ayrıca Meryem'in özel hayatı daha çalkantılı, Nur'u bu yönden eleştirmene şaşırdım açıkcası
![]()
aynen duy bunları @mrt-06 @Bullyaaa 2.fotoyu ben bile od erece şeyy etmezdim utanma kalmamıs bunalrda![]()
Haberi demiyorum
ne var bundaHaberi demiyorumAltındaki sohbetten söz ediyorum, neyse
![]()
Helal olsun yazdıklarının her kelimesine teker teker katılıyorum.Çok gereksiz bir konu olmuşKadın en azından kocasıyla yüzmeksi birşeyler yapmış ve poz niteliğinde değil
@xemrexxx Ayrıca Meryem'in özel hayatı daha çalkantılı, Nur'u bu yönden eleştirmene şaşırdım açıkcası
![]()
@Çiğdem- in dediklerine ne diyorsunHelal olsun yazdıklarının her kelimesine teker teker katılıyorum.![]()
Allah razı olsunHelal olsun yazdıklarının her kelimesine teker teker katılıyorum.![]()