iyi hadi affettim.[emoji23]La melun zaten konu açıldığında konudaydın sen yorum konusunda ondan etiket atmadım sana
iyi hadi affettim.[emoji23]La melun zaten konu açıldığında konudaydın sen yorum konusunda ondan etiket atmadım sana
Aynen çakal kızbuda aramızı bozmaya çalışıyo. @EFE UYSAL [emoji23] [emoji23]
Saol Noyanım beni affettiğin için sana elini öpmek isterim.iyi hadi affettim.[emoji23]
aaa bilmiyormuyum ben seni kötülediğin dizileri takip ettiğini biliyorum kpayıa takip ediyordun ertuğruluda ediyorsun sırf laf edeyim bölümlerden haberim olsun diye bizlerden daha çok takip ediyorsun sen sevmediğin dizileri@Çiğdem- erkekler kavga ediyor diye bu ka sevinme senin için kavga etmiyorlar beni bile etiketlemişin
şöyle sahneleri çok özledim bölüm bitsinde izleyelim tekrarAcayip gaza geldim bu sahnede süper çekmişler abi kaliteye bak Metin Günaya burdan selamlar@Billy Kane ile çok fena gaza geldik dün ayıptır söylemesi kılıçlarla dolaştık
Evet cok özlem duyuyorumşöyle sahneleri çok özledim bölüm bitsinde izleyelim tekrar
@EFE UYSAL gibi senide bölüm sonu buraya terapiye alalım bu videodan izleyip kendine geliyorsunTrt ölmeyelim diye reklam girmiştiOn numara aksiyon vallaha milli maç havasında izledim bayrakasandayı.jpeg
İkinci sezon dizinin en iyi sezonuydu. Normalde peşin hüküm vermem ama gidişat beni buna zorluyor
Ne sahneydi be bu sene böylesini göremicez belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?