iyi hadi affettim.[emoji23]La melun zaten konu açıldığında konudaydın sen yorum konusunda ondan etiket atmadım sana![]()
![]()
iyi hadi affettim.[emoji23]La melun zaten konu açıldığında konudaydın sen yorum konusunda ondan etiket atmadım sana![]()
![]()
Aynen çakal kızbuda aramızı bozmaya çalışıyo. @EFE UYSAL [emoji23] [emoji23]
Saol Noyanım beni affettiğin için sana elini öpmek isterim.iyi hadi affettim.[emoji23]
aaa bilmiyormuyum ben seni kötülediğin dizileri takip ettiğini biliyorum kpayıa takip ediyordun ertuğruluda ediyorsun sırf laf edeyim bölümlerden haberim olsun diye bizlerden daha çok takip ediyorsun sen sevmediğin dizileri@Çiğdem- erkekler kavga ediyor diye bu ka sevinme senin için kavga etmiyorlar beni bile etiketlemişin![]()
şöyle sahneleri çok özledim bölüm bitsinde izleyelim tekrarAcayip gaza geldim bu sahnede süper çekmişler abi kaliteye bak Metin Günaya burdan selamlar@Billy Kane ile çok fena gaza geldik dün ayıptır söylemesi kılıçlarla dolaştık
![]()
![]()
Evet cok özlem duyuyorumşöyle sahneleri çok özledim bölüm bitsinde izleyelim tekrar![]()
![]()
![]()
@EFE UYSAL gibi senide bölüm sonu buraya terapiye alalım bu videodan izleyip kendine geliyorsunTrt ölmeyelim diye reklam girmiştiOn numara aksiyon vallaha milli maç havasında izledim bayrakasandayı.jpeg
![]()
İkinci sezon dizinin en iyi sezonuydu. Normalde peşin hüküm vermem ama gidişat beni buna zorluyor
Ne sahneydi be bu sene böylesini göremicez belli