Novak Djokovic - Roger Federer | Wimbledon 2019 Finali Yorum & Sohbet Konusu

Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...

Bu sefer çok hatalık bir durum yoktu adaşım, Djokovic bildiğin makine gibi oynadı yani. Tıpkı Federer - Nadal karşılaşması gibi. :A

Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...
Bu sefer çok hatalık bir durum yoktu adaşım, Djokovic bildiğin makine gibi oynadı yani. Tıpkı Federer - Nadal karşılaşması gibi. :A
Aynen ilk setteki gibi değildi bu sefer. Yine bir basit hatası oldu Federer'in ama Djokovic baya sağlam oynayıp aldı bu kez tie-break'i.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Aynen ilk setteki gibi değildi bu sefer. Yine bir basit hatası oldu Federer'in ama Djokovic baya sağlam oynayıp aldı bu kez tie-break'i.
Djokovic iyiydi ama dediğim gibi 2 3 kritik basit hatası vardı. 5 1 olurken kendi servisinde basit sayılar verdi. Onun dışında diğer kritik puanları Nole iyi oynadı evet orası doğru.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Tamam önemi vardı da Djokovic’in hiçbir şekilde kaybetme ihtimali yoktu bence o seti. Diyorum ya makine gibi oynadı Sırp. :A
Sırp'ın dilinden Nadal anlar. Burda biz olsaydık 5 set epik oynar, burda tenisin zirvesini görürdük. Uzay tenisi oynardık. Böyle sıkıcı olmazdı Nadal burda olsaydı...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Djokovic iyiydi ama dediğim gibi 2 3 kritik basit hatası vardı. 5 1 olurken kendi servisinde basit sayılar verdi. Onun dışında diğer kritik puanları Nole iyi oynadı evet orası doğru.
Öyle ama şöyle diyeyim. İlk setteki tie-break'i kaybetmesini Federer'e yazarım ben ama bu settekini Djokovic aldı.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Sırp'ın dilinden Nadal anlar. Burda biz olsaydık 5 set epik oynar, burda tenisin zirvesini görürdük. Uzay tenisi oynardık. Böyle sıkıcı olmazdı Nadal burda olsaydı...
Tamam. @Sherlock

2019 Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı tek erkeklerde, 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal'ı 3-0 (6-3, 6-2, 6-3) yenen dünya 1 numarası Novak Djokovic kazandı.

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Öyle ama şöyle diyeyim. İlk setteki tie-break'i kaybetmesini Federer'e yazarım ben ama bu settekini Djokovic aldı.
Nadal maçında da mesela ilk set tie breakini Nadal verdi. Kendi servisinde sadece 1 sayı almış şaka gibi. Kritik yerlerde tercih hataları, basit hatalar gırlaydı... Ve maçı vermesini de Nadal'ın hatalarına yazarım... :A

• Güldürdün
En yakın örnek benim dediğim :A
Ben çimdeyiz diye çimden bahsettim, ayrıca o maçta Nadal'ın başka problemleri vardı... Tarihte hiç bir finali 3-0 yenilmemiş bir adamdan bahsediyoruz. Ve turnuva boyunca set kaybetmeden oraya gelmiş bir adam. Bu yüzden o maçı kıstas almam o rekabette...

• Güldürdün