Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...EKSELANSLARI, hadi be.
Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...EKSELANSLARI, hadi be.
Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...
Basit hataların anlamını anlayın kardeşim. Daha yeni konuştuk bu mevzuyu. En kritik yerde normalde yapmadığı hatayı yapınca sonuç bu oluyor işte...
Aynen ilk setteki gibi değildi bu sefer. Yine bir basit hatası oldu Federer'in ama Djokovic baya sağlam oynayıp aldı bu kez tie-break'i.Bu sefer çok hatalık bir durum yoktu adaşım, Djokovic bildiğin makine gibi oynadı yani. Tıpkı Federer - Nadal karşılaşması gibi.![]()
Aynen ilk setteki gibi değildi bu sefer. Yine bir basit hatası oldu Federer'in ama Djokovic baya sağlam oynayıp aldı bu kez tie-break'i.
3 tane boş puan hediye etti 2'si kendi servisinde. Evet önemi vardı kardeşim.Bu sefer çok hatalık bir durum yoktu adaşım, Djokovic bildiğin makine gibi oynadı yani. Tıpkı Federer - Nadal karşılaşması gibi.![]()
Djokovic iyiydi ama dediğim gibi 2 3 kritik basit hatası vardı. 5 1 olurken kendi servisinde basit sayılar verdi. Onun dışında diğer kritik puanları Nole iyi oynadı evet orası doğru.Aynen ilk setteki gibi değildi bu sefer. Yine bir basit hatası oldu Federer'in ama Djokovic baya sağlam oynayıp aldı bu kez tie-break'i.
3 tane boş puan hediye etti 2'si kendi servisinde. Evet önemi vardı kardeşim.![]()
Sırp'ın dilinden Nadal anlar. Burda biz olsaydık 5 set epik oynar, burda tenisin zirvesini görürdük. Uzay tenisi oynardık. Böyle sıkıcı olmazdı Nadal burda olsaydı...Tamam önemi vardı da Djokovic’in hiçbir şekilde kaybetme ihtimali yoktu bence o seti. Diyorum ya makine gibi oynadı Sırp.![]()
Öyle ama şöyle diyeyim. İlk setteki tie-break'i kaybetmesini Federer'e yazarım ben ama bu settekini Djokovic aldı.Djokovic iyiydi ama dediğim gibi 2 3 kritik basit hatası vardı. 5 1 olurken kendi servisinde basit sayılar verdi. Onun dışında diğer kritik puanları Nole iyi oynadı evet orası doğru.
Sırp'ın dilinden Nadal anlar. Burda biz olsaydık 5 set epik oynar, burda tenisin zirvesini görürdük. Uzay tenisi oynardık. Böyle sıkıcı olmazdı Nadal burda olsaydı...
Tamam. @SherlockSırp'ın dilinden Nadal anlar. Burda biz olsaydık 5 set epik oynar, burda tenisin zirvesini görürdük. Uzay tenisi oynardık. Böyle sıkıcı olmazdı Nadal burda olsaydı...
Nadal maçında da mesela ilk set tie breakini Nadal verdi. Kendi servisinde sadece 1 sayı almış şaka gibi. Kritik yerlerde tercih hataları, basit hatalar gırlaydı... Ve maçı vermesini de Nadal'ın hatalarına yazarım...Öyle ama şöyle diyeyim. İlk setteki tie-break'i kaybetmesini Federer'e yazarım ben ama bu settekini Djokovic aldı.
2018 Wimbledon yarı finali 5 saat 23 dakika...Tamam. @Sherlock
2019 Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı tek erkeklerde, 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal'ı 3-0 (6-3, 6-2, 6-3) yenen dünya 1 numarası Novak Djokovic kazandı.
Tamam. @Sherlock
2019 Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı tek erkeklerde, 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal'ı 3-0 (6-3, 6-2, 6-3) yenen dünya 1 numarası Novak Djokovic kazandı.
En yakın örnek benim dediğim2018 Wimbledon yarı finali 5 saat 23 dakika...
Ben çimdeyiz diye çimden bahsettim, ayrıca o maçta Nadal'ın başka problemleri vardı... Tarihte hiç bir finali 3-0 yenilmemiş bir adamdan bahsediyoruz. Ve turnuva boyunca set kaybetmeden oraya gelmiş bir adam. Bu yüzden o maçı kıstas almam o rekabette...En yakın örnek benim dediğim![]()