Hayır komik de değil ama hala devam ediyorsun, ilginç.![]()
Ben eğleniyorum, yeterli.
Hayır komik de değil ama hala devam ediyorsun, ilginç.![]()
İğrençsin...Ben eğleniyorum, yeterli.![]()
O ne güzel set almaktır be kardeşim, sanat be...
Set değil oyun. Ulan tenisle alakan olmadığı nasıl belli ya...
Ekselanslarının muhteşem oyunu karşısında Şerlok beyciğimin nutku tutulmuş, heyecandan kelimeleri karıştırmış. Olur böyle şeyler...@Sherlock 'un gözümdeki karizması sıfırlandı şu an...
Ekselanslarının muhteşem oyunu karşısında Şerlok beyciğimin nutku tutulmuş, heyecandan kelimeleri karıştırmış. Olur böyle şeyler...
Eee bu basit hatalar neden peki... Anladın mı şimdi, sayının kontrolü ondayken üstünde baskı yokken bunları auta attı. Aynısını Nadal yapmıştı...Ah be Federer çok basit hatalar yaptın Tie-break'da ya, avantajı da almıştın eline![]()
Eee bu basit hatalar neden peki... Anladın mı şimdi, sayının kontrolü ondayken üstünde baskı yokken bunları auta attı. Aynısını Nadal yapmıştı...
Bunu diyeceğini tahmin ediyordumEee bu basit hatalar neden peki... Anladın mı şimdi, sayının kontrolü ondayken üstünde baskı yokken bunları auta attı. Aynısını Nadal yapmıştı...
Nadal maç eşitken de kendi servisini kırdırdığı yerlerde karakter dışı hatalar yaptı. Sadece 4. sette değil yani.Bunu diyeceğini tahmin ediyordumYahu Federer zaten öndeydi, Nadal maçı çevirme şansları varken hatalar yaparak şansını tepti
![]()
Dünya Tenis Tarihinin en büyük geri dönüşüne tanıklık edeceksiniz birazdan.Yine kırdı beeBu set ekselanslarının artık...
İlk break birazdan geliyor...Dünya Tenis Tarihinin en büyük geri dönüşüne tanıklık edeceksiniz birazdan.@MEnes ile birlikte keyif kahvemizi yudumlarken skor tabelasının 6-4'e gelmesini bekliyoruz.
![]()
Gelmedi.İlk break birazdan geliyor...
Dünya Tenis Tarihinin en büyük geri dönüşüne tanıklık edeceksiniz birazdan.@MEnes ile birlikte keyif kahvemizi yudumlarken skor tabelasının 6-4'e gelmesini bekliyoruz.
![]()