NOW Not Defteri - Dizi Yorumları

Bu akşamki bölüm güzel olacak. Geçtiğimiz perşmbe ilk 2 bölümünüde izledim. Çok beğendim. Çizgisini bozmazsa izlemeye devam ederim :)

Yeni dizi yazısı kalkmış totemdi o ya. 😕 Asayiş Berkkemal'de de kalktı 3. bölümde sonu ortada. :A

Bu bölüm çok güzeldi özellikle son sahne çok iyiydi.. Yükselişe geçer kesin bu bölümüyle.

Bu arada Ebru Özkan ve Fatih Al mükemmel bi çift olucaklar. İkisinin de oyunculukları çok güzel özellikle Ebru Özkan'ın :)

Kesinlikle. İnce Memed olayı yüzünden :D
Aynen.

4. bölüm fragmanı çok iyiydi. Bu dizide Karagül potansiyeli var. Muhteşem Yüzyıl'ı geçemez ama diğer dizileri rahat geçecek bence kısa sürede. (TOTAL'de)

Fragman çok iyi. İnce Memed geliyor. :Z Mahir ve Zeynep'in hesaplaşması çok iyi olacak. :T
Gelmiyor galiba. Geçmişi hatırlıyor olabilirler. Gelir gelmez suç işlemez çünkü.

Aynen.

4. bölüm fragmanı çok iyiydi. Bu dizide Karagül potansiyeli var. Muhteşem Yüzyıl'ı geçemez ama diğer dizileri rahat geçecek bence kısa sürede. (TOTAL'de)

Gelmiyor galiba. Geçmişi hatırlıyor olabilirler. Gelir gelmez suç işlemez çünkü.
İşler işler burası Dersaadet!. :A Gelmiyorsa bile göreceğiz dizide. :D

3. bölümü izledim şimdi. Uğur'un kıvırcık kafalı çocuğu tokatladığı sahne müthişti. :X Ulan Ufuk her kavgada bi aletle geliyon. :X :X Fragmana bak, of!

Forum İstatistikleri

Konular
176,238
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs