- Reaksiyon puanı
- 116,230
- Puanı
- 1,060
Belki sana bana 9 ama diğerleri için daha 8?9.sayfa hayırlı olsun... @Dosi
Başım döndü
------
Ziyaretçi olarak baktım. Şimdi yeni sayfa olmuş @Tolstoyevski
Belki sana bana 9 ama diğerleri için daha 8?9.sayfa hayırlı olsun... @Dosi
Nostaljik bir tat bıraktı ve temiz sayfa açtık hayırlı olsun.Belki sana bana 9 ama diğerleri için daha 8?
Başım döndü
------
Ziyaretçi olarak baktım. Şimdi yeni sayfa olmuş @Tolstoyevski
@Zeyno45 deminden beri konuda olan olayları anlamaya çalışıyor galibaNostaljik bir tat bıraktı ve temiz sayfa açtık hayırlı olsun.
Peki sevgili moderatör @Dosi cim ve @Tolstoyevski m size şuan sakince bi soru soracağım kuzularımŞimdi oldubenim bir mesajıda silmişsin, alıntılardaki videoları silip geri getirdim@AteşBöceği @Zeyno45 ve @Angelica 'ya birden fazla videoların konuyu bozduğunu anlatmıştımbir mesaja bir sürü şarkı eklenince konu tıkandıbu mesaj ile tekrarlamış olalim
Admininiz bazinga mesajlarımizi sildi. Ben sadece spoi içine almıştım ama o da yeterli olmadı galiba. Konu tıkandı.Peki sevgili moderatör @Dosi cim ve @Tolstoyevski m size şuan sakince bi soru soracağım kuzularımBenim dün paylaştığım videolar neredeeeeeee
Alt tarafı 7 videoyu da kaldıramayan forum da ne bileyim
Canım burda ya Şarkıların @Zeyno45
Kız 10 tane, bir okadar Ateşböceği atmış ve Angelica'da alıntı edince 8. Sayfada 30-50 video olmuş oldu ama şarkıların duruyor. Spoi içindeAlt tarafı 7 videoyu da kaldıramayan forum da ne bileyim
İşte bu süper kırk yılda bir bişey paylaşıyorum zaten bi de böyle olunca soğuyorum inan 😉 Tamam alt tarafı 7 değil 10 olabilir ama 3- 5 in hesabını yapmayalım şimdi demiCanım burda ya Şarkıların @Zeyno45
Anlıyorum ama zaten dokunulmamışİşte bu süper kırk yılda bir bişey paylaşıyorum zaten bi de böyle olunca soğuyorum inan 😉 Tamam alt tarafı 7 değil 10 olabilir ama 3- 5 in hesabını yapmayalım şimdi demi
Telefondan girmiştim biraz önce kastı gerdi bişeyler oldu zaten alıntı da mesaj olarak gitmiş şimdi pc den girdim yolunda herşey şuan 😉Anlıyorum ama zaten dokunulmamışniye görmedin anlamadım
Iyiki duruyor
Telefonla girip halimi anlamışsındır. Tüm gün uğraştık konu ileTelefondan girmiştim biraz önce kastı gerdi bişeyler oldu zaten alıntı da mesaj olarak gitmiş şimdi pc den girdim yolunda herşey şuan 😉
------İyi ki duruyormuş hayatım yolardıım hepinizi
Zor telefonla forum çok zor ben genelde pc tercih ediyorum foruma girmek için Allah yardımcınız olsun 🙂Telefonla girip halimi anlamışsındır. Tüm gün uğraştık konu ile
Benim PC yok. Senelerdir mobildeyim. Gerçekten zor ama alıştım benZor telefonla forum çok zor ben genelde pc tercih ediyorum foruma girmek için Allah yardımcınız olsun 🙂
Şimdi oldubenim bir mesajıda silmişsin, alıntılardaki videoları silip geri getirdim@AteşBöceği @Zeyno45 ve @Angelica 'ya birden fazla videoların konuyu bozduğunu anlatmıştımbir mesaja bir sürü şarkı eklenince konu tıkandıbu mesaj ile tekrarlamış olalim
Yok sen değil zaten, sen onların mesajını alıntı edince o videolar 2 katı olmuş olduOnu görmedim ben bir tane video eklemiştim dikkat ederim bundan sonra
Yok sen değil zaten, sen onların mesajını alıntı edince o videolar 2 katı olmuş oldukonu baya bi kastı kendini8. sayfaya hiç gitme
Alışınca çok kolay ya ben hep telefondan giriyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum😉Zor telefonla forum çok zor ben genelde pc tercih ediyorum foruma girmek için Allah yardımcınız olsun 🙂
Ben hiç zorlanmadım aslında☺Benim PC yok. Senelerdir mobildeyim. Gerçekten zor ama alıştım ben
Ben haftalık 30-60 arası konular açıp bide şu fotolu etkinlikler düzenleyince zorlandım. Sen çok konu açmıyorsun ondan.Alışınca çok kolay ya ben hep telefondan giriyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum😉
Ben hiç zorlanmadım aslında☺
Avucuma doldurup hayvan gibi yerdim çocukken, şimdi de canım çekti bir avuç ağzıma atıp yiyesim varEvcilik oynarken hab görevini görürdü
Ekli dosyayı görüntüle 104523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?