Nostalji Köşesi ☎️📻🪁💌

@Tolstoyevski dediğim bu. Bu arda bunun ikinci elini 1500'e satıyorlarmış 😱 benim ki de çok yeni. Acaba satsam mı

Bundan
Kasetten Cd'ye kopya yapabiliyoruz

Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski dediğim bu. Bu arda bunun ikinci elini 1500'e satıyorlarmış 😱 benim ki de çok yeni. Acaba satsam mı

Bundan
Kasetten Cd'ye kopya yapabiliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 106603

Satma bence antika haline gelmesi daha da değer kazandırır, 20-30 sene sonra daha karizmatik olur

Ben eski eşyalarımı bırak satmak, atmaya bile kıyamıyorum. Yaşanmışlıklar oluyor çünkü, biliyorsun kırmızı kupa bardağımdan 10 küsür senedir ayrılamadım bu yüzden

Reactions: Dosi
İşimi görüyor gerçi. Ben de şu da var ve bir sürü küçük video kasetlerini buna koyup yukarıdaki cihazdan izliyorum. Küçükken çok çekmişiz. Eskiden beri doğayı çekme huyum varmış
ördeklere ekmek atarken kendimi çekmişim

Bir ara Youtube'a at da izleyelim bari keyifli olur

Bu kasetler bizde de var gibiydi ama cidden eski baya, ama güzel günlerdi tabii.

Bir ara Youtube'a at da izleyelim bari keyifli olur

Bu kasetler bizde de var gibiydi ama cidden eski baya, ama güzel günlerdi tabii.
Bu kaset değil ama
kaset çalar diyelim
video kamerasının içindeki küçük kasetleri buna koyarak video çalarda izleyebiliyorsun vey kopya yapıyorsun

Bu kaset değil ama
kaset çalar diyelim
video kamerasının içindeki küçük kasetleri buna koyarak video çalarda izleyebiliyorsun vey kopya yapıyorsun
Tamamdır anladım bir filmde görmüştüm benzerini
Peki ses kaydetme cihazın var mıydı