- Reaksiyon puanı
- 6,723
- Puanı
- 1,060
Tamam o zaman sizleri Mononoke-hime'yi izlemeye davet ediyorum. @FFFilmKulübütamam senin hesap daha doğru sonuç değişmiyor ama taş çatlasa 6 ediyor fazlada çıkmaz
Tamam o zaman sizleri Mononoke-hime'yi izlemeye davet ediyorum. @FFFilmKulübütamam senin hesap daha doğru sonuç değişmiyor ama taş çatlasa 6 ediyor fazlada çıkmaz
Javier Bardem bu filmle ödülleri topladığına göre,Billy Bob Thornton'da Fargo ile ödül kazanabilir.tamam senin hesap daha doğru sonuç değişmiyor ama taş çatlasa 6 ediyor fazlada çıkmaz
sen genelini sevmemişsin okuduğum kadarıyla, ben son yarım saate kadar büyük bir heyecanla izliyordum son yarım saatte koptum filmden
Biraz acımasız olmuş sanki filmi genel olarak beğenmişsin sonuçta.9+2=11
11/2=5.5 puan
5 buçuk yanlış hesaplamışsın
javier bardem karakteri harikaydı ödülüde haketmiş sonuna kadar bence billy bob da baaşrılı ama bunun kadar değil,Javier Bardem bu filmle ödülleri topladığına göre,Billy Bob Thornton'da Fargo ile ödül kazanabilir.
filmde asıl çarpıcı olan nokta final bölümüdür, keşke ilk sahneleri başları düşük tempoda gitseydide sonu muhteşem bitseydiBiraz acımasız olmuş sanki filmi genel olarak beğenmişsin sonuçta.
çizgi filmmi ?Tamam o zaman sizleri Mononoke-hime'yi izlemeye davet ediyorum. @FFFilmKulübü
Anime. Çocuklar için özel yapılmış bir şey değil. Yine de zorlamak istemiyorum, izlemeniz için.javier bardem karakteri harikaydı ödülüde haketmiş sonuna kadar bence billy bob da baaşrılı ama bunun kadar değil,
yalnız öyle mükemmel bir kötü adam yakalamışsın hazırda elinde parayı kurtarmaya çalışan iyi adamda var niye filmin sonunu böyle muallakta bırakırsın onu anlayamadım ?
filmde asıl çarpıcı olan nokta final bölümüdür, keşke ilk sahneleri başları düşük tempoda gitseydide sonu muhteşem bitseydi
çizgi filmmi ?
bakarız, shrek gibi bişey olsa kesin izlerdimAnime. Çocuklar için özel yapılmış bir şey değil. Yine de zorlamak istemiyorum, izlemeniz için.
İzlemeden bilemezsin, nasıl olduğunu.bakarız, shrek gibi bişey olsa kesin izlerdim