NOW No: 309 - Dizi Yorumları

5-6 ve 7. bölümü izleyememiştim, 5. bölüme an itibariyle başladım.

Jenerik müziğini özlemişim.

5. BÖLÜM YORUMU

Çok iyi bölümdü, özellikleri ilk başlarında çok güldüm.

Nişanı Pelinsu bastı ve ortalığı karıştırdı. Orada Lale'ye basit, ezik falan dedi Songül anneceğim haddini bildirdi ona.
İtici kız.

Japonlarla yapılan toplantıdaki yemek masasında yaşananlar da güldürdü. Erol ve Filiz çifti oraya damgasını vurdu. ''Makaron'' esprisi de güldürdü.

Bölümün sonunda Lale nişanı attı, Onur'a beni ve bebeğimi göremeyeceksin artık dedi.

Spor salonunda yaşananlar da güzeldi, bol bol kas gördük. Ha orada doktorun baklavalara bakışı da güzeldi, o doktor ben olabilirim sürprizi kaçmasın da @EFE UYSAL @Çiğdem- @xemrexxx

Ben sana cok güleceksin demistim 6. bölümde cok komikti kacirma belliki nolacak merak ediyon

Bak bu çocugun memeler orantili abartip da kadin memesi yapmamiş

6. BÖLÜM YORUMU

Bizim ailelerin yaptığı oyun işe yaradı, bizimkiler barıştı yine.

Onur ve Lale'yi bir otelde aynı odaya sokuşturdular, haliyle barıştılar. Birlikte yemek yediler, sohbet ettiler, yüzdüler, eğlendiler.
Çok güzel sahnelerdi, bir de orada Buray'ın ''İstersen'' şarkısı çaldı tam oturdu sahneye.

Son sahnede de öpüşeceklerdi, inşallah görürüz o sahneyi.

Nergis ile Samet'in sahneleri de güzeldi, o taksici ile Samet'in kavga büyüseydi daha hoş olurdu. Orada Kurtuluş artisti olaya müdahale oldu.

Pelinsu da kendini pastalara verdi, nasıl canım çekti akşam akşam.

7. bölüme geçiyorum.
@EFE UYSAL

23te tekrarı var dizinin izlicem

@Yiğitt bölüm yorumu alalım izlediysen
Tam da yazarken sen yazmışsın.

Biran kas ve baklava görmekten kendini kaybettin sanmıştım

7. BÖLÜM YORUMU

Bu bölüm baya güldüm, komedi bölümdü.

En çok şu Necip ile Songül'e güldüm.
Samet'in attığı mesajları garibim Necip'ten geliyor sanınca o an komediydi, kahkaha attım o sahnelerde.
Songül ile Samet'in sahneleri de güzeldi, karşılaştıkları sahne asıl komedi olacak.

Sonra doğa yürüyüşünde yürürlerken Filiz'in hadi yemek yiyelim, yoruldum lafları da komikti. Alem o kadın ya, dizinin en renkli isimlerinden.

Yürüyüşten sonra yemek yerken kuzu yiyince Lale'min tepkisi de güldürdü, kuzu etini ben de yemem ağır oluyor mazallah.

Doktor da bizim çifti kıskanıyor, laf sokuyor, saçma sapan konuşuyor.
Onur'um çok iyi kapak yaptı ona.

Son sahnede de Pelinsu ergeni çıkıp geldi, bir bölümde de olmayıversin. Geçip Onur'u öptü.

Bu bölümdeki baklavalar.
Her bölüm baya açıyor vücut, gözümüz gönlümüz bayram ediyor saolsun.
@EFE UYSAL