NOW No: 309 - Dizi Yorumları

5-6 ve 7. bölümü izleyememiştim, 5. bölüme an itibariyle başladım. :Z

Jenerik müziğini özlemişim. :bhr:

5. BÖLÜM YORUMU

Çok iyi bölümdü, özellikleri ilk başlarında çok güldüm. :D

Nişanı Pelinsu bastı ve ortalığı karıştırdı. Orada Lale'ye basit, ezik falan dedi Songül anneceğim haddini bildirdi ona. :Z İtici kız. :T:

Japonlarla yapılan toplantıdaki yemek masasında yaşananlar da güldürdü. Erol ve Filiz çifti oraya damgasını vurdu. ''Makaron'' esprisi de güldürdü. :A

Bölümün sonunda Lale nişanı attı, Onur'a beni ve bebeğimi göremeyeceksin artık dedi. :(

Spor salonunda yaşananlar da güzeldi, bol bol kas gördük. Ha orada doktorun baklavalara bakışı da güzeldi, o doktor ben olabilirim sürprizi kaçmasın da @EFE UYSAL @Çiğdem- @xemrexxx :AAdsız.png

5. BÖLÜM YORUMU

Nişanı Pelinsu bastı ve ortalığı karıştırdı. Orada Lale'ye basit, ezik falan dedi Songül anneceğim haddini bildirdi ona. :Z İtici kız. :T:

Japonlarla yapılan toplantıdaki yemek masasında yaşananlar da güldürdü. Erol ve Filiz çifti oraya damgasını vurdu. ''Makaron'' esprisi de güldürdü. :A

Bölümün sonunda Lale nişanı attı, Onur'a beni ve bebeğimi göremeyeceksin artık dedi. :(

Spor salonunda yaşananlar da güzeldi, bol bol kas gördük. Ha orada doktorun baklavalara bakışı da güzeldi, o doktor ben olabilirim sürprizi kaçmasın da @EFE UYSAL @Çiğdem- @xemrexxx :AEkli dosyayı görüntüle 51276
Ben sana cok güleceksin demistim 6. bölümde cok komikti kacirma belliki nolacak merak ediyon :A

5. BÖLÜM YORUMU

Spor salonunda yaşananlar da güzeldi, bol bol kas gördük. Ha orada doktorun baklavalara bakışı da güzeldi, o doktor ben olabilirim sürprizi kaçmasın da @EFE UYSAL @Çiğdem- @xemrexxx :AEkli dosyayı görüntüle 51276
Bak bu çocugun memeler orantili abartip da kadin memesi yapmamiş :A

6. BÖLÜM YORUMU

Bizim ailelerin yaptığı oyun işe yaradı, bizimkiler barıştı yine. :Z

Onur ve Lale'yi bir otelde aynı odaya sokuşturdular, haliyle barıştılar. Birlikte yemek yediler, sohbet ettiler, yüzdüler, eğlendiler. :bhr: Çok güzel sahnelerdi, bir de orada Buray'ın ''İstersen'' şarkısı çaldı tam oturdu sahneye. :Z

Son sahnede de öpüşeceklerdi, inşallah görürüz o sahneyi. :bhr:

Nergis ile Samet'in sahneleri de güzeldi, o taksici ile Samet'in kavga büyüseydi daha hoş olurdu. Orada Kurtuluş artisti olaya müdahale oldu. :T:

Pelinsu da kendini pastalara verdi, nasıl canım çekti akşam akşam. :(

7. bölüme geçiyorum. :Z @EFE UYSAL

23te tekrarı var dizinin izlicem :A :Z

@Yiğitt bölüm yorumu alalım izlediysen :A
Tam da yazarken sen yazmışsın. :A

6. BÖLÜM YORUMU

Bizim ailelerin yaptığı oyun işe yaradı, bizimkiler barıştı yine. :Z

Onur ve Lale'yi bir otelde aynı odaya sokuşturdular, haliyle barıştılar. Birlikte yemek yediler, sohbet ettiler, yüzdüler, eğlendiler. :bhr: Çok güzel sahnelerdi, bir de orada Buray'ın ''İstersen'' şarkısı çaldı tam oturdu sahneye. :Z

Son sahnede de öpüşeceklerdi, inşallah görürüz o sahneyi. :bhr:

Nergis ile Samet'in sahneleri de güzeldi, o taksici ile Samet'in kavga büyüseydi daha hoş olurdu. Orada Kurtuluş artisti olaya müdahale oldu. :T:

Pelinsu da kendini pastalara verdi, nasıl canım çekti akşam akşam. :(

7. bölüme geçiyorum. :Z @EFE UYSAL

Tam da yazarken sen yazmışsın. :A
Biran kas ve baklava görmekten kendini kaybettin sanmıştım :A :F

7. BÖLÜM YORUMU

Bu bölüm baya güldüm, komedi bölümdü. :D

En çok şu Necip ile Songül'e güldüm. :F Samet'in attığı mesajları garibim Necip'ten geliyor sanınca o an komediydi, kahkaha attım o sahnelerde. :D Songül ile Samet'in sahneleri de güzeldi, karşılaştıkları sahne asıl komedi olacak. :A

Sonra doğa yürüyüşünde yürürlerken Filiz'in hadi yemek yiyelim, yoruldum lafları da komikti. Alem o kadın ya, dizinin en renkli isimlerinden.

Yürüyüşten sonra yemek yerken kuzu yiyince Lale'min tepkisi de güldürdü, kuzu etini ben de yemem ağır oluyor mazallah. :(

Doktor da bizim çifti kıskanıyor, laf sokuyor, saçma sapan konuşuyor. :A Onur'um çok iyi kapak yaptı ona. :bhr:

Son sahnede de Pelinsu ergeni çıkıp geldi, bir bölümde de olmayıversin. Geçip Onur'u öptü. :T:

Bu bölümdeki baklavalar. :bhr: Her bölüm baya açıyor vücut, gözümüz gönlümüz bayram ediyor saolsun. :A @EFE UYSAL
45.png