NOW No: 309 - Dizi Yorumları

demet özdemir sanırım @Yiğitt inki yani

bunuda mustim çıkarmıştı piyasaya 0:33'deki kız

Hahahha bu ne be

Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zaman
giderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin

Hahahha bu ne be

Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zaman
giderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm

bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan

hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm

bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan

Yok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim

Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın

Yok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim

Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın
hahah aa yok babam varken çok zor kızıyor öyle şeylere demiştimya yıllar önce reklam filminde oynamama izin vermemişti belki şuan dizide oynuyor olucaktım

tipi bunun düzgün biraz sadece koca dizide
Adamın herseyini değiştirdiler normalde
Normalde siyah saçlıydı sarısın yaptılar sakallıydı sakalını kestirdiler
Herkes normalde eski halini istiyor
Birde bu adam best model Türkiye ve best model dünya birincisi olmuş

Geçen gece evde bisiklet çevirip spor yaparken kanal Fox TV'de kalmış. O arada bu dizinin kolajı yayınlanıyordu. Tabii bisikletten inip kanal değiştirmeye üşenince diziyi izlemek zorunda kaldım. İtiraf etmek gerekirse fena bir dizi değil bence, atıştırmalık güzel izlenitibilesi var bence.

Furkan Palalı'yı tam da sevemiyorum. Yusuf Çim ile Demet'i arıyor gözler.