Haklı kız be çocuk sarışın saçlarını sarıya boyamış sarışın olmuş
Kız Çiko başroldeki kız öyle abartıldığı kadar güzel değil ama ben beğenmiyorum bir sürü var ondan
"Şarısın"
Kız Çiko başroldeki kız öyle abartıldığı kadar güzel değil ama ben beğenmiyorum bir sürü var ondan
Evet o kadar güzel değil işteçilek kokusundaki kız var değilmi bu dizide
Ygs veya kpss derdi yok kızın isterse serusın yazar"Şarısın"
demet özdemir sanırım @Yiğitt inki yaniEvet o kadar güzel değil işte
Hatta senden çirkin olma ihtimali var
Hahahha bu ne be
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnmHahahha bu ne be
Bu kız o zmanlar hepten çirkinmiş şimdi ortalamayı tutturmuş hedef 2023 diyoruz o zamangiderek güzelleşiyor ama olsun bence sen daha güzelsin
hahaha hiçbir gelişme yok bencede çirkin sana katılıyorum cnm
bayramda köyden son halimi atmıştım faceye gördünmü bilmiyorum ama ben tabikide daha ciciyim bu kızdan
hahah aa yok babam varken çok zor kızıyor öyle şeylere demiştimya yıllar önce reklam filminde oynamama izin vermemişti belki şuan dizide oynuyor olucaktımYok görmedim girip bakıyım bari faceye en son 1 yıl önce girdim
Kız hadi istanbula git oyuncu ol sende parlaklarla oynarsın hem inandırıcılıkta sıkıntı yaşamazsın
Nasıl da biliyor kankisini.
Neden Demet ? Kanal dde oynamadı,senin parlağınla sevgili, şu anla bir parlakla oynuyor.Kıskancağına seviyonmu[emoji33]Nasıl da biliyor kankisini.
Tatlı kız severim tabiNeden Demet ? Kanal dde oynamadı,senin parlağınla sevgili, şu anla bir parlakla oynuyor.Kıskancağına seviyonmu[emoji33]
Ne işi varbir bunda iş var gibi biraz diğer oyuncuları beğenmedim
tipi bunun düzgün biraz sadece koca dizideNe işi varBaşka parlak yok diyemi beğenmedin
Adamın herseyini değiştirdiler normaldetipi bunun düzgün biraz sadece koca dizide
Şimdi dışarı çıkacağım, akşam erken gelirsem son bölümü izler akşam yorumda olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?